3 uker før termin, har Tone Damli (26) nedkommet med en liten datter, Tone og hennes kjæreste Markus Foss (31) har blitt foreldre. Alt står bra til med mor og barn. 
Tones manager David Eriksen bekrefter fødeselen som fant sted på Rikshospitalet i Oslo sent mandag 28. april. 
Nylig ble det klart at Tone måtte ha stand in som IDOL-dommer da TV2s sangkonkurranse besøkte Tromsø nylig. Inn kom dyktige Margareth Berger og tok Tones jobb som dommer. Om Margareth nå fortsetter grunnet Sogndal-jentas fødsel er ennå ikke avklart.                                                  
Det var i september i fjor de første ryktene rundt Tones graviditet ble kjent. Hun publiserte nyheten på egen blogg en tid senere. Siden har den flotte artisten hatt et langt roligere liv enn ellers og kun holdt seg til oppgaven rundt IDOL-dommerjobben. 

Betingselskapet NordicBet la ut tidligere i år spillmuligheter for om Tone Damli skulle bli garvid i løpet av 2013. Det var det faktisk et titalls personer som har lagt inn noen Euro på i  innsats, det var et klokt spill som gav meget god avkastning.

Ironisk nok jobber Tone Damli for et annet spillselskap med jevne mellomrom, nemlig Betsson, som også bekrefter på sine nettsider at deres ansatt nå har blitt mor.

– Tone Damli er en av Norges mest profilerte kvinner, en dyktig artist og vil bli omtalt i mange år, nettopp derfor er hun en interessant person å følge. Tone-haterne, som dessverre det er svært mange av- kan gå å ta seg ei bolle.

Det er all grunn til å tro at smellvakre Tone Damli og kjæresten blir å se i den kulørte presse og dagspressen i årene som kommer også, både i Norge og i Sverige.

Nå venter det rolige dager med den lille datteren før Damli igjen kommer tilbake både i IDOL og som artist. 
Vi benytter anledningen til å gratulerer Tone og Markus med den lille prinsessa. 
 
 Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lærer drept av elev på ungdomskole i Leeds

Med flere knivstikk i overkroppen skal en 15 år gammel gutt ha drept den kvinnelige læreren, Anne Maguire (61). Det...

Terrormål i Norge? Bare snakk om tid før det smeller…

Terrormål i Norge? Bare snakk om tid før det smeller. De verste terrorhandlingene man kan tenke seg har ennå ikke...

Lukk