Tone Damli har funnet kjærligheten på ny! Norges mest omtalte artist de siste årene har nok være IDOL-dommer Tone Damli. Etter bruddet med Aksel Hennie (37) var hun mer aktiv enn noen gang.

Nå ser det ut til at 25 åringen har funnet lykken på ny.

– Den utvalgte heter Markus Foss (30) fra Bærum. Fallskjermhopper, millionærarving og tidligere rallykjører. Foss har vært endel av venne gjengen til Aksel og Tone i mange år, så de dette er en mann artisten kjenner godt fra før.

I følge venner av det forelskede paret så er de som erteris og sammen døgnet rundt.

Markus Foss driver sitt eget konsulent firma og og er arving til firmaet Plantefoss AS.

– I følge flere kilder har Tone og Markus besøkt Sogndal i forbindelse med fotballkamp og besøkt Tones foreldre. Paret skal også ha tilbrakt mye tid sammen med Markus sin familie i sommer. Det kan bety at det kommer en offentlig bekreftelse av forholdet om ikke lenge.

Tone Damli har funnet kjærligheten på ny!

Tone Damli er har vært hele Norges «kjæledegge» ihvertfall for den kulørte presse. Hun er den kjendis i Norge som er oftest omtalt. Mulig fordi hun tar seg godt ut på førstesiden i de fleste ukeblader og magasiner.

– Damli har ikke ligget på latsiden, og skal ifølge hennes egen personlige trener aldri ha vært i bedre form. I følge hennes egen blogg jobber hun knallhardt flere ganger i uken for å få på plass badesesong-kroppen.

Da Tone tidligere i Sommer var i bryllup hos en venninne, var Markus i samme bryllup. Det har Se og Hør klart å bevise gjennom egne bilder.

Tone Damli er en av Norges mest profilerte kvinner, en dyktig artist og vil bli omtalt i mange år, nettopp derfor er hun en interessant person å følge. Tone haterne, som dessverre det er svært mange av- kan gå å ta seg ei bolle. Misunnelsen henger tykt utenpå dere.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
World War Z – Brad Pitt på sitt beste- premiere 12. juli

Noen filmer setter seg i magen og du husker den lenge. Filmer som du kan identifisere deg med, som har...

Snart ut å fly? Les dette så kanskje du heller tar bilen!

Snart ut å fly? Les dette så kanskje du heller tar bilen! Verden har blitt mindre sies det, og det...

Lukk