Viktig beskjed til det norske folk, Tone Damli (24) bruker vaselin på brystvortene i følge Norges største nettsted VG.no.

Ingen aviser føler seg viktigere enn at de må ha med en dose Tone, for å få flest mulig lesere. VG er ikke Se og Hør, de er VG i en light versjon av Aftenposten.

Tone Damli er så i vinden for tiden, at hun ville vunnet valget om hun stilte sin posisjon til et politisk parti.

 Foto: TV2.no

Det er for å få den ønskede effekten i musikkvideoen med Eric Saade i låta «Imagine» det er viktig å få niplene til å strutte. En musikkvideo som i følge YouTube er vist mer enn 3 millioner ganger.

– Tone er hot, sexy, flott, klok og smart. Hennes forretningssans er nok et produkt av at hun har hatt en dyktig agent i David Eriksen, som har fått Tone opp og fram. Det faktum at hun gjør seg svært godt på scenen, har en bra stemme og er i forhold med selveste Aksel Hennie er også en fordel for henne økende popularitet.

Når det er sagt, så er det vanskelig å bli profet i eget land. Det er dessverre mange som fortsatt rakker ned på , kritiserer og hakker på Tone Damli og det hun foretar seg. Sånn vil det alltid være.

Å ha utseendet med seg, være suksessfylt og framstå som vellykket, faller fortsatt mange tungt for bryste. Janteloven burde snart fått seg et skudd for baugen, dessverre så lever den i det beste velgående blant mange nordmenn.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9mJcqzTcT5A[/youtube]

Smellvakre Tone må få kred for å være så aktiv som hun er, allikevel har jeg inntrykket av at hun i år har tatt på seg fler oppgaver enn det som kan være sunt for noen å en hver. Jeg skal vokte meg vel for å påvirke Tones karriere, men det tempoet hun har vil det før eller siden si stopp, om hun ikke bremser selv.

– Hun skal være med som dommer i IDOL, hun skal synge sammen med Eric Saade i den svenske «Slagerfestivalen», hun skal brette ut store deler av sin profesjonelle karriere på TV2 i programmet «Tone» med premiere 12. januar, og hun skal gifte seg med sin kjære Aksel i løpet av sommeren.

I følge Tone selv, så elsker hun å ha mye å gjøre og klager ikke over at avtaleboka er sprengt ut 2013. Hun har bare sist uke vært innom tre radioprogram, og vært på samtlige forsider blant aviser og magasiner med respekt for seg selv.

Med sitt vakre ytre, sexy smil og glitrende øyne vil du møte Tone Damli nesten daglig, uansett hvor du ferdes.

Itillegg driver Tone en av Norges mest leste blogger.

Ei grepa dame, som fortjener heder å ære for å orke kjøret og være seg selv de gangene hun viser seg for fansen.

Stå på Tone!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel 2013 kommer snart på TV3

Er du hekta på "Paradise Hotel?" Da er du ikke alene og du har ikke lenge igjen å vente heller. ...

IDOL- Maria Mohn et år etter!

IDOL er Norges mest populære konkurranse for unge gutter og jenter mellom 16 og 36 år som ønsker å prøve...

Lukk