Sexy Tone Damli blir å se oftere og oftere i tiden som kommer. En stor dose Damli. Overdose? Kan det blir for mye av en og samme person i fokus i for mange fora?

Dama til Aksel Hennie, Tone Damli, hun flotte fra saftbygda Sogndal, som har vært i media siden hun i 2005 tok andreplass i IDOL, bare slått av Jorun Stiansen.  Tone vil i tiden som kommer være dommer i IDOL, 8 år etter.

34 åringen skal være med i Melodi Grand Prix for Sverige, eller Slagerfestivalen som «Søta bror» liker å kalle det.

– I tillegg skal Tone snart ha sitt eget program på TV2. Helt siden april 2012 har fler kamera-team fulgt Tones gjøren og laden, nesten døgnet rundt, fram til i dag. Samt at vakre Damli har sin egen blogg og er ofte å se på forsiden av den kulørte presses mange magasin hver uke.

En utvilsomt travel dame.

Tone skal også være med å lage en ny kleskolleksjon sammen med Designers Remix og Charlotte Eskildsen, som kommer i februar.

Spørsmålet må komme?

Kan det bli for mye Tone Damli? Kan hun bli utbrukt?

Alle artister er avhengig av å fans som kjøper platene de ønsker å selge. Med å være for synlig og over alt til enhver tid, kan kanskje alt dette fokuset virke i mot sin hensikt, og noen kanskje gå lei hele Tone?

– Jeg er stor fan av Tone, hun har mange positive egenskaper og en fin stemme, samt at hun er en fin ambassadør for alle unge kvinner med å være sunn, frisk og trener masse. I tillegg til å både være sjarmerende, sexy og vakker, kan hun være lett å like.

Allikevel har jeg inntrykket av at hennes manager, David Eriksen vil ha henne med på for mange aktiviteter for å gjøre henne større enn hun selv makter.

I august 2013 skal Aksel og Tone gifte seg, mulig det blir eksklusive bilder fra det magasinet som betaler best, eller så blir det et eget program på TV2 før jul.

Kan man få en overdose Tone Damli?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Man skal ikke sku hunden på hårene- Følg hjertet og drømmen din!

Noen mennesker går med en drøm, et mål de ikke helt vet hvordan de skal få ut i livet. Noen...

Mange grunner til å la være å trene

Det faktum at det er smertefullt, er en god grunn til å la være å utsette kroppen sin for hard...

Lukk