Tone Damli viser Norges mest omtalte rumpe
Tone Damli (24) viser hud Foto: Jørgen Gomnæs/COSTUME

Tone Damli viser Norges mest omtalte rumpe. Ønsker du å se mer av smellvakre Tone Damli, så finner du flere bilder i neste utgave av motemagasinet, Costume.

– Tone har hatt suksess etter 2. plassen i IDOL i 2005. Hun har etter det gjort svært mange opptredener. Utelukket med positivt resultat. Blant annet med deltagelse i Grand Prix med låta “Butterflies” i 2009. Tone Damli viser Norges mest omtalte rumpe.

Tone Damli viser Norges mest omtalte rumpe
Tone Damli i 2005 ( Foto: TV2.no)

– Privat er unge Damli blitt samboen med Norges mest profilerte skuespiller Aksel Hennie. Og paret som er et av Norges mest omtalte i media, har kjøpt seg flott villa på Frogner til drøyt 11 millioner korner. Der har de mer enn 300 Kvm å boltre seg på.

Tone Damli viser Norges mest omtalte rumpe.

Det flotte paret vil nok sørge for at det blir familieforøkelse om ikke lenge, for å få fylt opp rommene i den den digre villaen.

Lest? Kjendiseri

– Jeg sier som faren min, «man kan ikke planlegge å få barn, for man vet aldri om man kan få». Så, nei, og jeg har jo god tid, sa Tone til TV2 for ikke lenge siden.

Tone Damli er mer i rampelyset enn på lenge. Spesielt pga sitt utseendet. Musikkvideo og halv nakne bilder i magasinet Costume. Tone er sexy og vet det, selvsagt spiller hun på det. Dama er jo smart.

Synd at det er så mange som er misunnelige og rakker ned og mobber paret i sosiale medier så snart de får en sjansen.

Lengre er altså ikke Janteloven kommet.

Jeg mener Tone fortjener heder og ære for å være seg selv, og står fjellstøtt til tross for mye hakking, kritikk og oppgulp fra fjern og nær- som mener et eller annet om Sogndal jenta.

Stå på Tone!

Kilde: ToneDamli.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sex på Paradise Hotel igjen…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yCaQq7DfSKg[/youtube] Hotellet har fantastisk utsikt, et basseng fra en annen verden og ikke minst vegger som snakker. Kameraer med full...

Lukk