Norges mest kjente Tone- som nylig ble mamma og som nylig ble kalt døgnflue av klovnen Trond Blindheim, Sosiolog fra Universitetet i Oslo- har bestemt seg for navn på sin datter.

Tone Damli, er en av Norges mest omtalte kvinner og som har hatt stor suksess i sin karriere, både som artist, som IDOL-dommer, som modell, som designer for egen kolleksjon, og nå som mamma. Hvordna våger du Trond Blindheim å rakke ned på en kvinne som ikke gjør annet enn å jobbe hardt for føden?

«18:46 den 28.april blei Markus og meg foreldre til ei fantastisk, velskapt lita jente. 3340 gram og 50 cm lang. Vi e så stolte og lykkelige, nyte kvart eit sekund. Tenk å elske eit menneske så umiddelbart og så intenst. -Takk for alle helsinga».

Tone Damli via Instagram

Blindheim, den ufyselige fyren- hengte seg kraftig opp i at Tone ble markedsført som nybakt mamma via Betsson. Det var altså en døgnflue verdig ifølge sosiologen. Skaff deg et liv Blindheim!

Sosiologen som er mest kjent for å komme med provoserende og tåpelig kommentarer i media, ofte i mot de aller flestes andre mening. Selvsagt for å komme i media. Hans mest kjente stunt må vel være å rakke ned på den suksessen Hurtigruta hadde langs norske-kysten «minutt for minutt» på NRK for et par år siden.

Ok, det er ikke greit at media bruker kommersielle aktører som Betsson, som i dette tilfelle er Tones arbeidsgiver- som aktør, publiserer nyheten om hennes fødsel. Det gir ikke Trond Blindheim tilgang til å kalle en av Norges mest kjente kvinner for døgnflue. Det er feil, det er ondskapsfullt og feigt. Tone Damli er en av Norges største A- kjendiser og bør behandles deretter.

Like  fullt bør media vokte seg vel for å ikke gå i fellen om å bruke kommersielle aktører som kilde.

Når mediene, i sitt jag etter å være første ute med nyheten, helt ukritisk referer til Betsson som en naturlig kilde for formidling av fødselsnyheter om norske kjendiser, bidrar de både til at Betsson får valuta for pengene, samtidig som de undergraver sin egen troverdighet som nyhets-leverandører.

Og selv om en kjendisfødsel heldigvis ikke er blant de viktigste nyhetene landet har sett, er det ikke til å komme fra at slike saker gir en ekkel smak i munnen til alle oss som er opptatt av å bevare en sterk og uavhengig presse med integritet og troverdighet.

Tone Damli vil være en flott representant for unge kvinner, mødre, unge bloggere, artister og treningsvillige mødre i mange år framover. Hun fortjener faktisk kred. for å være den hun er. Det er bare å håpe at 26 åringen er tilbake til IDOL-sirkuset før direktesendingene starter. Hun er selvsagt i sin fulle rette til å jobbe med hvilken som helst markedsaktør og la denne tale for seg, om nødvendig.

Har du ennå ikke gjettet navnet til Tone og Markus´s kjærlighetsbarn?

Billie Aaberget Foss, Damli er altså ikke med i den lille jentas navn-rekke.

I følge de fleste norske nettaviser er det bare lykke hos Tone og pappa Markus´s familie som vil være i fred med den lille etter å ha kommet hjem fra Rikshospitalet i Oslo.

Trond Blindheim vil alltid være en langt større døgnflue enn hele Norges Tone, Get use to it Trond!

Tone er derimot en fantastisk representant for alle norske unge kvinner i Norge.

Gratulerer med lille Billie Tone og Markus.

 

Kilde: VG.no

Foto: Flickr/ Tor Even Mathisen

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Van Gaal it is then!

I følge nederlandske og britiske aviser av den mer troverdige sorten, skal Louis Van Gaal bli presentert som Manchester United...

Kjønnsrolledebatten raser videre- har du funnet din rolle?

Kvinner vil ha mer likestilling, mens de fleste menn vil ha tilbake makta. Kvinners inntog i yrkeslivet har gjort mange...

Lukk