Uansett alder, har du en blogg som mange ønsker å lese- så kan du bli rik. Fler av de mest besøkte bloggerne i Norge tjener tett opp i mot en million kroner i sponsormidler.

Blogg.no alene betaler sine topp bloggere 10.000,- 12.500.- pr mnd i fastlønn.

– Går du rundt med garderoben full av siste mote, er opptatt av hår, sminke og sko. Itillegg til at du ellers har utseendet med deg, for det er faktisk en viktig forutsetning- så kan du også bli rik på din blogg.

«Fotballfrue» Caroline Berg Eriksen (27)  på Blogglisten.no, Sophie Elise (17) og Therese Charlotte Margrethe Nielsen (17) kalt «TCMN», på blogg.no har flest lesere i Norge. De kan på gode måneder være opp i over 80.000 kr pr mnd. Ofte  langt mer enn sine foreldre og andre normalt lønnede. Imponerende!

Foto: Copyright fotograf Morten Pettersen

Allikevel så tror jeg kanskje ikke at man må ha en rosa-blogg for å tjene gode penger på sin blogg. Har man et tema som opptar mange nok, som veldig mange ønsker å lese så kan man tjene gode penger.

– Det kan se ut til at rosa- bloggere som er flotte å se på, og som har stor interesse for mote- får mange lesere uansett. Er man bilmekaniker og svært opptatt av bil, men ikke viser sitt sanne ansikt- blir det sjeldent mange lesere.

Verbet å blogge betyr å skrive nye blogginnlegg eller moderere og svare på kommentarer som har innkommet til bloggen. Ordet blogg kommer fra engelsk, satt sammen av ordene web og logg.

Har du derimot en fortelling å komme med som fatter manges interesse så får du mange lesere. Da er overskriften i dine blogginnlegg svært avgjørende. Kommer du i tillegg med en nyhet som er av stor interesse, og som du er alene om å fortelle vil din blogg-post bli lest av svært mange.

– For å etablere seg på toppen av listene så må man selvsagt ha et høyt leserantall hver eneste dag, ellers risikerer man å falle nedover på listen. Da er det viktig å ha faste lesere som alltid besøker din blogg daglig. Det ser det ut til at det kun er rosa- bloggerne som lykkes med.

Årsaken kan være at 80% av de som leser blogg daglig er jenter mellom 13 og 19 år som er opptatt av Fashion.

– Da vil både bilmekanikeren og andre bloggere som skriver om det menn er opptatt av slite med å skaffe lesere. Allikevel er vi mennesker svært nysgjerrig av oss. Finner vi en overskrift i en blogg-post som fanger vår interesse, uansett hvem forfatteren er, så klikker vi på det innlegget.

Ikke la målsetting om høy inntekt være årsaken til at du skriver på din blogg. Da vil du før eller senere gå lei. Kun noen ytterst få, vellykkede og vakre mennesker lykkes med å bli rik av sin blogg.

Skriv heller fordi du liker å dele dine tanker, og gjør din blogg til en åpen dagbok som har sitt spesielle særpreg uten å prøve å kopiere andre. Jobber du flittig og poster dine innlegg ofte med godt innhold, vil du også få dine faste lesere som besøker deg daglig.

Husk at det er du som bestemmer når du skal skrive og at det skal være gøy!

 

Kilde TV2.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber med ekstrakonsert i Oslo i 2013!

I følge fler medier er det Biebers agent, velkjente Scooter Braun som bekrefter dette til blant annet VG. En glad-nyhet av de...

Ane Brun med årets TV aksjon Låt- pengene går til Amnesty Internasjonal

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UyhpAJbYG2Q[/youtube] "STÅ OPP MOT URETT!" Et klokt og viktig slag ord for Amnesty som i år er TV akjonens arrangør...

Lukk