En av Norges mest leste og flotteste bloggere, skriver et sterkt, men også viktig innlegg på sin blogg. Om det å ikke bli akseptert som den man er av sin egen familie. Vargas12.com er så heldig å få dele hennes historie her.

ALENE PÅ JULAFTEN FORDI JEG BLOGGER

I løpet av et år har jeg klart å få mange til å hate meg sterkt. Dessverre har jeg også klart å vende min egen familie imot meg. Til dere lesere som hater meg og skriver stygge kommentarer som blant annet <<hadde du vært min unge, ville jeg banket deg>> og <<stakkars foreldrene dine, du er jo en horeunge. De er sikkert stolte over å ha skapt noe så stygt og heslig som deg!!>>. Jeg kan glede dere med å si at jeg er den i familien som ifølge enkelte familiemedlemmer har utviklet seg i en tragisk retning og de er skuffet over meg. Det er ikke ofte jeg har kontakt med den siden av familien, men den månedlige telefonsamtalen/meldingen ender alltid med <<det er så trist at du er blitt slik>> eller <<jeg skjemmes over deg, du skjemmer ut din egen familie og tenker bare på deg selv>>.

Å få stygge kommentarer fra folk jeg ikke kjenner eller folk jeg ikke er glad i gjør meg ingenting, det er latterlig ifra deres side. Å få høre ifra egne familiemedlemmer at jeg er en stor skuffelse/en prostituert/en oppmerksomhetssyk drittunge, det er ikke like hyggelig! Og i år er jeg ikke engang inkludert i julefeiringen, tenk på det du, tenk på det.. Det er altså mange fallgruver hvis du planlegger å starte en stor blogg. Er du ikke tøff nok til å feire jul alene så bør du kanskje revurdere hele greia!

Det var først da jeg var i avisen fordi jeg ønsket å delta på Paradise Hotell for å få meg jobb i klesbutikk at jeg begynte å få familien imot meg. De ble flaue på mine vegne over at jeg kunne drite meg sånn ut offentlig. Det var mitt mål og de latterliggjorde hele drømmen min, den ligger på is foreløpig. Deretter var jeg i Vi-menn og enkelte ble så flaue over å være i slekt med meg at de unngikk å snakke med felles venner av oss for å unngå at temaet skulle komme opp + at jeg daglig fikk meldinger om hvor skammelig dette var og at å være naken i Vi Menn er det samme som prostitusjon.

Etter dette har jeg bare fortsatt samme løpet på bloggen min, lagt ut lettkledde bilder og skrevet om mine sterke meninger og gode tips. Etter jeg gikk fra 40 000 daglige lesere til 100 000 fikk jeg en telefon ifra et sint familiemedlem som klikket totalt på meg fordi jeg gjorde meg til for latter halve Norge. Kunne ikke vedkommende heller gitt meg litt skryt eller unngått å snakket om bloggen min? Hadde jeg ikke blogget hadde jeg neppe stilt opp i Vi Menn, hadde jeg ikke blogget hadde jeg nok heller ikke fått oppmerksomhet og ingen ville vært så skuffet over meg.

Det er altså på grunn av det jeg deler på internett at jeg ikke er ønsket i jula og jeg respekterer deres måte å skyve meg unna på. Jeg har etterhvert innsett at jeg aldri er så sliten som etter å ha snakket med den delen av familien min og jeg blir ikke å oppsøke dem. Hvis de finner ut om at år at jeg ikke er en hore og at ikke alle ser like mye ned på meg som de gjør så kan de jo ta kontakt, jeg er ikke en  langsint person. Hele opplegget er jo så teit at jeg sikkert blir å glemme hvorfor vi mistet kontakten.

Når et familiemedlem blir utestengt fordi han/hun gjør noe genialt og trives med det uten at det på noen måte skader andre så betyr det i mitt hode at det er et svakt familiebånd i utgangspunktet. Hadde jeg slått ned en av venninne mine er jeg helt sikker på at hun ville tilgitt meg selv om det er helt urettferdig, det tyder på at jeg har så gode venner at jeg aldri blir å være alene i verden! Jeg feirer ikke jul alene heller selv om enkelte hadde håpet jeg skulle sitte alene å tenke over hva jeg har gjort galt det siste året. I år er jeg hos den andre halvdelen av familien, det er faktisk perfekt at foreldrene mine er skilte. Hadde de ikke vært det fra før av så ville de nok ha blitt det når den ene halvdelen ville prøve å skyve meg unna på julaften, det er faktisk så drøyt at ikke jeg kunne ønsket det for han jeg hater mest i verden engang. Ingen skal være alene på julaften, det er helt feil!

Grunnen til at jeg opprettet en annen blogg,  var fordi jeg tenkte å skrive dette innlegget + at jeg mest sannsynlig kommer til å få mye stygg kritikk lang tid fremover siden jeg ikke har noen planer om å endre meg. Jeg opprettet denne bloggen fordi jeg innså at jeg selv ikke ser på meg som mislykket selv om noen andre gjør det, jeg er ikke en skandale og jeg er for stolt av meg selv til å prøve å late som om livet mitt er en skandale fordi jeg er en skuffelse for enkelte andre. Navnet mitt er Ninja, mange synes det er teit og det driter jeg i..Jeg liker å være lettkledd eller naken foran kamera og er stolt av det siden jeg aldri hadde trodd jeg kom til å bli så modig da jeg var liten og sjenert. Jeg har verdens fineste katt selv om enkelte familiemedlemmer mener jeg ikke bør få ha katten min og håper jeg aldri får meg barn, tenk å si noe slikt! Jeg har diagnosen ME og et familiemedlem sa nettopp at det hadde vært bedre for alle om jeg bare lå inne på et mørkt rom og ikke viste meg offentlig. Jeg har 2.dan sort belte i Taekwon-do fordi  jeg har en enorm viljestyrke og jeg har ikke tenkt å gi opp livet bare fordi en haug med lite gjennomtenkte mennesket håper jeg skyter meg selv eller henger meg i en garasje!

Det beste med all den negative oppmerkomheten jeg får er at jeg får oppleve hvem som er der for meg i gode og vonde dager og hvem jeg ikke bør stole på eller bruke energien min på fremover. Jeg vil takke vennene mine og kjæresten så utrolig mye for at de er verdens beste og mest trofaste mennesker som er der for meg uansett hva de får høre om meg. Jeg takker også Gud, Allah, Fredrik eller Buddah for at jeg fortsatt har familie som elsker meg for den jeg er og ikke setter styggøyne i meg fordi jeg får oppmerksomhet uansett om den er negativ eller positiv.♥

Jeg ønsker alle en riktig fin julefeiring og håper at de som evt har utestengt noen fra julaften får dårlig samvittighet, tar til vett og ringer og beklager og inviterer slik at ikke noen må ha en trist jul! 

– Til alle som er spydige mot andre bloggere eller i nettavisers kommentarfelt, ikke tro du selv er så mye bedre enn andre. Vær heller saklig og gi konstruktiv kritikk i stedet for å spre hat. Det kler deg ikke i det hele tatt. Lær deg å behandle andre som du selv ønsker å bli behandlet, så vil også du få det litt bedre med deg selv.

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Merry Christmas / Gledelig jul

 M E R R Y  C H R I S T M A S  John Morgan via Compfight Vargas

Verdens mest sexy kvinne…

Verdens mest sexy kvinne. Kate Upton, fortjener all heder og ære for å være den aller vakreste på kloden, en...

Lukk