Fotballfrue, eller Caroline Berg Eriksen som hun heter går rett i strupen på Dagbladets journalist Tommy Brakstad. Han skrev i avisen 22.juni at Eriksen selger dyre smykker i sin Nettbutikk «Treasures» som hun driver sammen med ektemann Lillestrømspilleren Lars Kristian Eriksen.

Her er noe av det Brakstad mener er å lure kundene sine: «En gjennomgang Dagbladet har gjort av nettbutikken Treasures bestselgere viser at Caroline Berg Eriksen har en avanse på flere 100 prosent på å selge smykker, klokker øredobber og hår pynt.

Et smykke med en klokke formet som en sykkel selges på Treasures for 129 kroner. På nettstedet Ebay selges det samme smykket for litt over 21 kroner, inkludert porto. Treasures har økt prisen med over 500 prosent.»

Og jeg mener journalisten har helt rett. Man må sammenligne priser som er tilgjengelig på markedet, og selvsagt skulle Brakstad tatt med fler eksempler enn det han har gjort her for å få fram saken bedre.

Uansett så dokumenter markedsførings-ekspert og rektor ved Markedshøyskolen til Oslo, Trond Blindheim, det journalist Brakstads poeng, at dette er å lure kundene.

Blindheim forteller videre til Dagbladet: «Det kinesiske bedriftshandelsstedet Alibaba.com selger også det samme smykket. Prisen er under to kroner stykket ved kjøp av et større kvantum.

– Det er åpenbart at mange vil oppdage prisforskjellen og at hun dermed raskt vil miste kunder, fortsetter Blindheim, som også tror at mange av kundene til «Treasures» ikke kjenner til alternativene.»

«- Da kan noe som er dyrt fremstå som fint og billig. Det er åpenbart at hun legger mye tid i presentasjonen av produktene, fortsetter han.»

Og i dag skyter fotballfruen fra hofta, og langer ut på bloggen mot det hun mener er trakassering fra Brakstads side.

Jeg mener dette må være flaut for den populære bloggeren og komme i søkelyset nok en gang for å være grådig, og i tillegg å prøve å lure sine unge blogg-lesere for penger.

 

Hvilke argumenter fotballfruen velger å bruke for å forsvare sine stive priser i Nettbutikken «Treasures» kan du lese her. http://fotballfrue.no/?p=7034

– Caroline er en flott kvinne, og en meget dyktig blogger, men hun må nesten tåle å få noe kritikk når hun så til de grader markedsfører seg selv og sitt produkt på en blogg med mange tusen lesere hver eneste dag. Bare i dag har hun fått nær 300 kommentarer på dette blogg innlegget på SIDE2 http://www.side2.no/side2blogg/

Uansett om det er feil av journalisten å kritisere topp bloggerens nettbutikk og priser, så bør kanskje Dagbladet sørge for å dokumentere bedre kritikken med å ha med flere nettbutikkers priser for å dokumentere sin sak.

Er man Norges største blogger så må man tåle å bli sett etter i sømmene, det er bra Caroline Eriksen står for en støyt, men det er ikke ofte at hun blir så villsint som på Dagbladets Tommy Brakstad.

– Men hvis du tror at det faktisk er bare positive kommentarene på Caroline sin blogg så har du rett i det. Det er fordi de kritiske kommentarene blir slettet alle som en. Jeg stilte et par spørsmål og var muligens litt kritisk i min framtoning, den kommentaren ble aldri godkjent. Med andre ord så får du vite bare det du leser…

 

Skal du slutte å handle i nettbutikken til «Fotballfrue» Berg Eriksen etter dette?

 


Tommy Brakstad Foto: Dagbladet.no

 

Vargas

 

 

Kilde

http://www.side2.no/side2blogg/

http://www.kjendis.no/2011/06/22/kjendis/blogg/fotballfrue/17000088/

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sissels gubber -eldre og krøllete

  Ernst Ravnaas (56) Foto: Dagbladet                            ...

Afghanistan- Helvetes forgård for norske soldater

  NORSKE SOLDATER ØNSKER Å JOBBE I AFGHANISTAN, MEN HVORFOR RISIKERE LIVET FOR EN TAPT SAK? Alle norske soldater bør...

Lukk