Toppblogger med på Farmen. Smellvakre, Andrea Badendyck, (23) har blogget siden hun var 13 år og har opparbeidet seg en herskere av lesere.

Den flotte ‘influenceren‘ har nå tatt steget fra blogg til TV, for å forsøke seg på TV2s flaggskip – Farmen.

Lest? Farmen 2018 fra Finnskogen!

Men det er ikke kjendisversjonen Badendyck skal delta i, men den originale versjonen, som både er lengre og mer krevende enn Farmen kjendis. På gården Gjedtjernet gård i Hedemark, må altså 23-åringen sloss med 13 andre, og vilt fremmede deltagere. Vinneren, den siste som er igjen på gården, mottar både bil og hytte til en verdi av 1,2 millioner kroner. 

Toppblogger med på Farmen.

I et intervju med TV2, rett før hun reiste inn på gården, fortalte Andrea om årsaken til at hun valgte nettopp Farmen som sin største utfordring, så langt i livet. 

– Jeg vil være med på Farmen for å få en fantastisk opplevelse, en skikkelig utfordring og fordi jeg føler dette er en mulighet til å bytte liv hundre prosent. Det er helt annerledes enn blogger-tilværelsen, som er et behagelig liv med mye reising, komfort og lite fysisk arbeid.

Andrea Badendyck

Årets Farmen-sesong, er faktisk den fjortende i rekken, hvor det i 2014, var Norges mest populære reality-serie med mer enn 1 million TV-seere som overvar finalen. Den gang var det Magnhild Vik som vant hytte og bil. 

Toppblogger med på Farmen

14 forpaktere, best kjent som deltager, skal sloss om hytte og bil Foto: TV2 underholdning

Toppblogger med på Farmen
Norges beste programleder, Gaute Grøtta Grav styrer Farmen-skuta på Finnskogen Foto: TV2.no 

Den originale Farmen, er noe lengre og mer krevende enn kjendisutgaven. Derfor er premien større også, her kan du vinne både hytte og bil, mot kun bil i Farmen kjendis. TV2 melker sin største suksess for alt det er verdt. Snart starter søknaden for neste års Farmen.

Er du én av få som ikke er sikker på hva Farmen går ut på, legger vi ut spillereglene for deg her: 

Hver uke har tre av deltakerne roller som storbonde, førstekjempe og andrekjempe. Storbonden blir valgt av deltakeren som ble slått ut sist uke. Førstekjempen blir valgt av storbonden, og førstekjempen velger andrekjempe. Andrekjempen velger så en gren, før første- og andrekjempen møtes i en tvekamp, der taperen må forlate gården (farmen).

Hver uke har deltakerne et ukes-oppdrag de skal løse. Hvis de greier det vil storbonden få en finalekniv, og deltakerne vil få en sum penger de kan handle mat for.

I tvekampen andrekjempen velge mellom seks grener. Grener som har vært tilgjengelige i de forskjellige sesongene er: bryting, kunnskap, staurbæring, øksekast, slegge, saging, tautrekking, vardebygging, tenning av bål, bæring av vann, tømmerstokkrulling, melkespannholding og melkespannkasting.

TV2/ Wikipedia

Om det er toppbloggeren, ingeniøren, kjøkkensjefen, eller fiskeren som vinner, må du vente til like før jul for å finne ut av. innen den tid, anbefaler vi alle å følge med årets snakkis, for å kunne være med i diskusjonene rundt lunsjbordet på jobben, i kantina på skolen og middagsbordet hjemme. Alle ser Farmen, og de aller fleste har en mening om deltagerne.

Lest? Charter-Svein inn på Farmen!

Det er nemlig endel utfordringer som ligger til grunn for aktive, urbane, dyktige og travle mennesker som lever i det flerkulturelle Norge av 2018, som nå tvinges hundre år tilbake i tid. Et unikt underholdningskonsept som har fått mange nordmenn til å benke seg foran TV-skjermen, for å peke ut den «slemme» den «pene» «det potensielle paret» «playeren» og ikke minst «vinneren» blant de 14 deltagerne. År etter år, sesong etter sesong.

Ser du lite TV og ser kun én eneste reality-serie, anbefaler vi Farmen. Den originale. Vi heier selvsagt på bloggeren, merk deg Andrea Badendyck.

Tirsdag 25. september er det sesongpremiere på Norge mest populære TV-serie. Kun på TV2.

Kilde: TV2.no 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tåler Liverpool kampprogrammet?

Tåler Liverpool kampprogrammet? Etter en lang rekke med landskamper, er det endelig klart for både Premier League og snart Champions...

Vargas runder seks tusen artikler!

Vargas runder seks tusen artikler og er bloggen som har levert deg daglige blogginnlegg siden våren 2010. Vi har hele...

Lukk