Noen toppbloggere velger å endre sitt allerede vakre utseendet på den måten at de vil se ut som en Barbie-dukke framfor å være seg selv. Noen av de har brukt tusenvis av kroner for å få «duck-face» trutmunn med et stoff som heter «Restylane» som gir fyldige lepper. 

Dette stoffet sprøytes inn i leppene og må utføres av kyndig helsepersonell.

Hva er målsetningen med å se ut som en Barbie? Er det også for å få en bekreftelse, eller er det higen etter og en drøm om at «Kent» skal komme ridende på en hest? Eller kjørende i en Cabriolet? Jeg spør fordi jeg ikke vet, og fordi det er så skremmende at disse unge vakre jentene ikke får veiledning for hvordan de bør forberede seg på livets landevei.

Hvem ønsker å ha en datter eller venninne som ligner på Barbie?

Foto: Flickr/ Simply Dollicious Studios

15 år gamle Venus Palermo fra London – eller Venus Angelic som hun kaller seg selv – har blitt en internett sensasjon etter hun begynte å poste videoer av seg selv på Youtube hvor hun viser hvordan hun sminker seg som, ja nettopp, en dukke.

– Livets vei blir til mens man går eller lever om man vil. Det er ikke feil å gjøre utradisjonelle valg, men det er viktig å vite hvem man er. Noen av Norges dyktigste bloggere er på feil vei i livet, uten at jeg har noen som helst rett til å være formanende eller bestemme over andre, så vil jeg oppfordre unge mennesker til å tenke over veivalg.

Jenter helt nede i 12 års alder tar i bruk ekstreme virkemidler for å fremme eller endre sitt utseendet for å få oppmerksomhet, anerkjennelse og masse likes på Facebook.

Dessverre er det å bli «likt» på Sosiale Medier langt viktigere for noen, enn f.eks karakterene på skolen.

Trenden med å sminke seg og fikse håret slik at man nesten ser mer dukkeaktig enn menneskelig ut, er ikke bare noe som gjelder tilhengere av japanske tegneseriefigurer. I både Norge og Sverige dukker det stadig opp nye blogger hvor unge jenter viser frem bilder av seg selv hvor de minner mistenkelig på den velkjente Barbie-dukken.

Denne merkelige trenden ser ut til å ha sitt utspring i Japan der dette er langt mer utbredt enn her hjemme, men hva årsaken er vet man ikke sikkert.

Hva er poenget med å prøve å være noen andre enn seg selv?

Kilde: Klikk.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
The Boss er på vei til Norge- Springsteen til Telenor Arena

Ingen andre artister i verden er mer elsket enn Bruce Springsteen som har fans over hele kloden. Mulig er det...

WOLVES – relegation can be fatal

Wolverhampton Wanderers can be safe and still be in the Championship with wins in their two last matchses. But, and...

Lukk