Jeg har ved gjentatte anledninger lagt merke til at flere av de største og mest populære bloggerene sletter kommentarer som ikke tar seg ut på bloggen deres.

Og jeg har fått det bekreftet ved at jeg selv har skrevet kommentarer som ikke er blitt godkjent og derfor ikke blitt vist. Hvorfor har man blogg da?

Å skrive blogg er utleverende, men det er viktig at de som har en kommentar om det som blir skrevet får lov til si sin mening, selv om man ikke alltid er enig i alle blogginnlegg.

Jeg har lagt merke til at det er stort sett positive og hyggelige kommentarer på de fleste toppbloggere. VOE er et godt eksempel på det motsatte. Hun fikk masse kritikk og negative kommentarer på sin blogg, men var voksen nok til å vise disse på sin blogg.

Også http://www.idawulff.com/ er flink til å argumentere i mot når noen kritiserer henne eller bloggen hennes.

– Det er det svært mange som ikke gjør.

– Sletter man kommentarer som man ikke synes er passende, så kommer ikke bloggen riktig fram for de som leser den.

Får man saklig og konstruktiv kritikk så bør man svare så godt man kan, og i hvertfall ikke slette det folk bruker tid på å skrive på din blogg. Det er det samme som å si, “Skal du skrive til meg så bør det være positivt ellers blir kommentaren slettet”.

Det blir veldig feil etter min mening.

Tenk så kjedelig bloggosfæren blir om alle som bruker tid på sin blogg får kommentarer der alle er enige med hverandre. Man må være voksen nok til å tåle kritikk, og ta debatten om det er noen som argumenterer i mot.

Om man vil fremstå som populær og suksessrik så blir det på falske premisser om man sensurer sine kommentarer og beholder kun det som er positivt og hyggelig.

Sletter du negative og kritiske kommentarer på din blogg?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Privatsjåfør for dessert generasjonen

  Det er viktig at ungdommen har venner og er sosiale - Problemet er de SKAL noe hele tiden. Kan...

Lukk