Både Arsenal, Manchester City og Liverpool skal være svært interessert i å få signert Frankrikes unge store stjerne, Monaco-spilleren, Kylian Mbappe (18).

Hvorfor ser du i videoen under her.

Unggutten har allerede 4 A-lagskamper for sitt landslag. En spiller som mer enn noe annet ønsker å være det Thierry Henry har vært for Arsenal og Frankrike, nemlig en legende. Om det er med på å avgjøre hans valg av klubb, er foreløpig usikkert.

Kylian Mbappe er en av de heteste navnene i dette overgangsvinduet og prisen kan komme til å være en rekord som ikke vil brytes i moderen tid. 18-åringen kan komme til å være første spiller over den magiske £100 millioners-grensen.

Om det blir Liverpool, Manchester eller London som blir den unge franskmannens nye hjemby, vil ikke bli avgjort før det legges betydelige summer på bordet. Allerede er all rekorder hva overganger angår, til og fra engelske klubber – knust.

Manchester United, Chelsea, Manchester City har ubegrensede middler, på de neste plassene kommer de tre neste av de seks beste i Premier League; Liverpool, Arsenal og Tottenham, som også er villig til å bruke enorme summer – for å holde dritt med toppen av verdens mest omtalte liga.

Chelsea og Manchester United har sloss om de samme spillerne, Mourinho og Conte har vært bitre rivaler, det hjelper lite på vennskapet deres, at de respektive klubbene fortsetter å jakte i samme andedam. Gåten Tiemoué Bakayoko ser endelig ut til å bli løst, eller er den egentlig det? Manchester United var sikker på å få den franske midtbanespilleren, men nå peker alle piler på Chelsea – som endelig destinasjon for Monaco-spilleren.

Fra før vet de fleste om historien rundt Romelu Lukaku, som var så godt som klar for Chelsea igjen, men, som snudde og gikk til erkefienden Manchester United. Det er nemlig ikke bare penger det handler om, men følelser, kjemi, omdømme, spillerstall og ambisjoner – klubbene og spillerne i mellom.

At topplagene jakter samme spiller er intet nytt fenomen, men når summene blir så astronomiske og spillerne så gode at de kan være brikken som gir det gitte laget seriegull og andre viktige trofeer, omtales ryktene ofte med store bokstaver.

Kyle Walker ble solgt til Manchester City, fra Tottenham for mer enn en halv milliard kroner, noe som er ny rekord for en forsvarsspiller. Dani Alves var så godt som klar for City, men snudde i døra og valgte heller PSG. £54 millioner er mye penger. Se ikke bort fra at ‘Spurs’ vil bruke mye av disse pengene på forsterkninger.

Manchester United har hentet to spillere, svenske Victor Lindelöf og Romelu Lukaku.

José Mourinho påstår at det ikke holder, han ønsker å hente to spillere til, der kan Anthony Martial bli en viktig brikke, siden Ivan Perisic hos Inter Milan er på Manchester Uniteds ønskeliste. Inter vil ha Martial på lån. Det faktum at selveste Zlatan skal være nær ved å få en fornyet kontrakt, er nok minst like gledelig for Manchester United-fansen.

Manchester City er heller ikke ferdig med å shoppe. En back til er sterkt ønsket inn, Pep Guardiola vil forsterke forsvaret, Benjamin Mendy fortsetter å være høyaktuell. Flere britisk medier påstår at en overgang fra Monaco er nær, prislapp: en halv milliard.

Lukas Leiva har fått lov til å snakke med Lazio, der en avtale er nær forestående. £5 mill. må i så fall italienerne betale Liverpool for brasilianeren.

Wolves er med på kjøpefesten. Championship-klubben skal til Premier League og derfor er det blitt brukt ca £47 mill. på forsterkninger på kort tid. Bare den siste uken har fire spillere forlatt Molineux, blant andre spissen Jon Daddi Bødvarsson, som har signert en treårsavtale med Reading. Nettopp for å gjøre plass til enda flere signeringer, foruten de åtte som er gjort til nå.

Fredag 4. august sparkes Championship i gang med to kamper. Nottingham møter Millwall og Sunderland møter Derby, begge med avspark kvart på ni, norsk tid. Fredag 11. august sparkes sesongen 2017/18 i gang, med Arsenal-Leicester i første kamp, også den med avspark sent på kveld.

Husk å sjekk ut det nye tilbudet, hvor du kan se alle de engelske kampene via ifollow.

Fotball er det viktigste, av alle uviktige ting i verden, men du verden så spennende.

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
De beste datingsidene på nett?

De beste datingsidene på nett? Som erfaren nett-dater, vet undertegnede at det er på nett det skjer, og at det...

Sommer og ferie – logger du av?

Sommer og ferie - logger du av? Ferie og fritid om sommeren gir rom for adspredelse og hygge, passer du...

Lukk