Tottenham har ikke vunnet en eneste seriekamp mot de røde djevlene på de siste tjuefem oppgjørene, derfor er det en stygg statistikk som må brytes om de skal hjelpe Manchester City til sitt første seriemesterskap. 

Det er fortsatt 12 kamper igjen for Manchester United, Man City har igjen kun 11 kamper. Det skiller 5 poeng, som kan bli til 8 om Harry Redknapps gutter gjør jobbes sin på White Hart Line.

Mot London- nabo Arsenal sist gikk Tottenham på en kjempe smell og tapte 5-2 etter å ha ledet 2-0. Det blir ingen viktige poeng for Spurs i kampen om den viktige Champion League plassen hvis de ikke får skikk på forsvaret snarest.

Manchester City vant oppskriftmessing mot svake Bolton på hjemmebane sist, og virker til å ha stø kurs mot et meget etterlengtet trofé.

“Fotballer et et spill på liv og død. Jeg er meget skuffet over et slikt utrykk, fotball er så mye mer enn som så” Bill Shankley, Liverpool-legende.

Det har vært en turbulent og dramatisk sesong for «sky blues», hovedårsaken til det heter Carlos Alberto Tévez.

En pengegrisk gotball elegant som setter deg selv foran det aller meste. Nektet å spille i CL oppgjøret mot Bayern München da manager  Robert Mancini ville bytte han inn. En profesjonell fotballspiller spiller om han får beskjed om det. Punktum.

Nå er pipa fått en annen lyd. Da Tevez ikke klarte å finne en klubb som ønsket hans tjenester kom han med halen mellom bena og spurte om å få komme inn i varmen igjen hos Mancini.

Det fikk han, merkelig nok.

Nå ser det ut til at Manchester City kan bli seriemester i England til tross for at de har utskudd som Tevez i troppen. Med det spillermateriale og de summene som er brukt til å bygge et bra fotball lag, så skulle det vel nesten bare mangle.

Sheikh Mansour har svidd av nær £2 milliarder siden han tok over i 2008. Seriegull er bare et av mange mål den styrtrike eieren har satt seg. Manchester City skal vinne alt som vinnes kan om Mansour får det som han vil, for penger skal det ikke stå på.

En av de viktigste kampene denne sesongen er altså den mellom Tottenham og Manchester United.

Vinner Tottenham så er det så godt som avgjort, og City vinner Premier League.

Vinner Manchester United er det fortsatt jevnt nok til at det kan bli en av de to Manchester lagene.

Uansett pengebruk og «kjøpelag» som mange mener er en ukultur og ødeleggende på lang sikt for fotballen, så er det bra at det kommer nye lag som kan kjempe om de største titlene.

De fire store er historie for godt.

Skulle de lyse blå vinne, så er det faktisk bare det femte laget som vinner Premier League siden verdens tøffeste liga ble etablert 20 februar 1992.

Fra før er det kun Blackburn, Arsenal, Chelsea og Manchester United som har klart å vinne det vakre og meget ettertraktede trofeet.

Spenningen er enorm i England, og sesongen 2011/2012 vil gå over i historien som en av de mest velspilte og mest spennende noen gang.

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/england/article14468445.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Horny girls just have to get laid, and they loves it

Horny girls are there to get fucked, and they love it! The bigger cock the better orgasm. Some girls even...

Verdens konflikter er ikke fler, men alvorligere enn tidligere

Fremtiden ser ikke lovende ut om man skal tro de som har mest greie på å spå om sånt.  Vi...

Lukk