[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LlKyoiVP1D4[/youtube]

Hvis du har fulgt med på serien «24» så kjenner du godt til helten Kiefer Sutherland i rollen som Jack Bauer. Nå er han igjen klar for TV- serie vist på norsk fjernsyn. Denne gang i serien «Touch».

Laget av Tim Kring fra serie «Heroes» og produsert av FOX legenden Peter Chernin, som også var produsent for serien «24» som var en stor suksess verden over.

Genren som vi kjenner Sutherland fra er ofte actionfylte amerikanske serier der det står om livet til både presidenter og halve kloden. Som oftest i rollen som Jack Bauer i FBI.

Serien «Touch» derimot er av en annen type underholdning, med langt dypere innhold, med hans sønn Jake som midtpunktet i de første episodene. Alenefaren Martin Bohm sliter med det meste, men aller mest med forholdet til sin elleveåring.

Jake, spilles av David Mazouz som Sutherland så først av alle de tretti barna som var på audition for rollen som hans sønn, men det var noe i øynene hans som gjorde at jeg var helt sikker på at David var perfekt i denne rollen.

Foto: http://op-5.no/

Feilaktig diagnostisert som autistisk, har Jake aldri talt, men har en besettende tilknytning til mønstre og en evne til å forutsi hendelser rundt i verden før de skjer.

Det er uvant for meg å spille mot så unge barn, men det er noe jeg ser fram til sier 45 åringen i et intervju med magasinet Journalgazette. Kiefer Sutherland innrømmer at han ikke hadde noen hensikt å gå tilbake til TV serier etter actionfylte «24» var slutt – men det endret seg da han leste manuset for «Touch».

Uvanlig for en amerikansk serie kanskje , «Touch» vil faktisk lanseres samtidig i mange land rundt om i verden.

Sutherland er for tiden på reise rundt i Europa for å fremme TV serien, en tur som har sett ham besøke London, Berlin og Madrid.

Når premieren  kommer 19. mars på TV2, bør du være klar, for denne serien kommer både du, jeg og veldig mange andre følge nøye med på.

Asbjørn Slettemark med venner har også skrevet om denne serien på sin blogg, det kan du lese her.

Bare å glede seg!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber ny singel ute 26. mars- vil du bestemme bildet på coveret?

Vil du være med på å bestemme hvilket bilde Justin Bieber ønsker å bruke på sin neste singel "Boyfriend" når...

Kebnekaise tok «Siv»

  5 norsk offiserer er savnet etter den første ulykken med et norsk Hercules fly noen gang er et faktum.  Hercules-flyet...

Lukk