Jeg har jobbet noen dager allerede. Slutt på alt som er ferie. Og er allergisk så det holder i tillegg. Høydepunktene står i kø med andre ord!

Pga allergi, så sover jeg ikke like godt om natta. Og er derfor rimelig trang i skjæret når jeg tasser inn på kjøkkenet. Problemet er at jeg mister allergitablettene på gulvet, og famler i halvsvime for å finne de, men tar feil av tabletter og brødsmuler og rusk på kjøkkengulvet. Og er overbevist om at jeg er beskyttet….

Det er ikke lett. Når man tror at man fortsatt er 16 år.  Men har rundet både det ene og det andre runde tallet. Har fått varige mén etter å ha lekt på gulvet med onkelbarnet mitt i 10 minutter. Vipplash og hekseskudd på engang!!

Må kaste inn håndkleet og må bruke briller for å finne tastene. Mange år med ca 500 gram sjokolade daglig har  satt sine spor. Ser ikke en dritt!! Har bestilt ny telefon på nettet, sånn med digre taster! For svaksynte! Blir ikke noe touch screen her i gården nei! Kan bli blind av sjokolade!

Skal jeg knyte på meg skoa, så lurer jeg på om det er noe mer jeg skulle gjøre mens jeg var der nede ved- skoa, så jeg slipper å bøye meg to ganger…

Jeg er ikke av den typen som legger meg ned og klager om jeg er litt tufs og ikke helt i form. Har man jobb så går man på jobb. Punktum. Er man sjuk så skal man være sengeliggende. Men, når man er allergisk. Og det er snørr både på det ene og på det andre, så er det ikke bare bare! Jeg har opplevd å nyse så hardt, lenge og kraftig at jeg ikke så ut av frontruta. Pga snørr!

Når man er livredd for å få grå hår, og man kan neste se det gråner time for time så er det et tegn påalderdom og overgangsalderen. Og når man da får kommentarer på det, så er det like før verden går i grus. Og man kaster ut en kommentar i desperasjon og håp om å bli trodd. «Nei, det er ikke grått. Det er maling. Maler huset»…. patetisk!

Alder er bare et tall. Ja, jeg vet det! Bare så synd det er blitt så jævlig høyt! Man skal bære sin alder med stolthet. Javel, men hvorfor det? Jeg er ikke stolt over å bli gammel jeg. Men alternativet til å bli gammel er jo så mye verre…man har god tid til å være død i hele evigheten-

Derfor er det viktig å leve den tiden man har fått tildelt, uten å syte for mye;)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norsk skip forsøkt kapret

                                SOMALISKE KAPRERE SKJØNTE IKKE HELT HVA SOM TRAFF DEM DA DE PRØVDE Å KOMME SEG OMBORD PÅ BOW SAGA,...

Eie bil er dyrt- ikke ha service er dyrere

                                                 Mange kjører bilen til den stopper av seg selv og skjønner ikke hvorfor, og de fleste er damer....

Lukk