Tre millioner treff! Vargas12.com er bloggen du kommer innpå når du søker etter obskøne ord, som sprutorgasme, voldtekt, død og fordervelse.

Til stor glede for kvinner og menn i alle aldre over 16 år. ( aller helst.)

I mer enn åtte år har denne bloggen levert artikler og blogginnlegg til norske, svenske, danske, engelske og amerikanske lesere. Tre millioner treff, altså!

Lest? De mest populære innleggene for 2017

En og annen asiat, russer og franskmann har også funnet fram til oss via Google, Bing eller andre søkemotorer som finner fram på World Wide Web. Vargas12.com er bloggen som tar for seg de mer utradisjonelle temaene, vi skriver for deg, men vi liker å provosere og bruker derfor ofte tabubelagte emner – når vi skal publisere blogg-artikler.

Tre millioner klikk på åtte år, er kanskje ikke imponerende, isolert sett, men sett lys av de antall tusen bloggerne som vi konkurrerer med hver eneste dag, så er det ikke så verst. Vi er i ferd med å jobbe opp en kundegruppe, eller leserskare som kommer tilbake til oss hver eneste dag, noe som vi er veldig stolte og takknemlig for.

Tre millioner treff!

Tre millioner treff!

Vi har skrevet nær 6000 artikler, og har planer om å skrive mange fler gjennom de neste årene.  Vargas12.com er kommet for å bli.

Er du opptatt av fotball generelt og kanskje engelsk spesielt, bør du selvsagt følge oss på Facebook. Er du opptatt av sex, forelskelse, relasjoner, ekteskap og alt det som hører med – kan du faktisk snappe opp gode tips av oss, her på Vargas12.com.

Lest? Blogglisten går for sikkerhet først

Er du bedriftseier, selger du annonser på nett, vet hva det vil si å markedsføre deg selv og din bedrift? Også da, vet vi at vi kan hjelpe deg – slik vi har hjulpet kunder fra inn- og utland siden 2010. I skrivende stund har vi faktisk ledig plass til god markedsføring på bloggens hovedside – annonser, linker og god reklame er dyrt.

Men hos oss vet vi at vi kan hjelpe både små og store bedrifter til å bli synlig på nettet uten at det ruinerer kunden. Tre millioner treff! Tenk det!?

Trenger du hjelp med dine artikler, eller å oversette tekst fra norsk til engelsk eller omvendt? Se ikke bort fra at vi kan hjelpe deg.

Tatt i betraktning av vår holdning om kvalitet, framfor kvantitet – er vi strålende fornøyde med å levere mange, gode blogginnlegg til folket. Takk for oppmerksomheten så langt.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Blogglisten går for sikkerhet først

Blogglisten går for sikkerhet først. Nettavisens offisielle bloggliste, Blogglisten.no velger å endelig gå for sikkerhet først, ved å la Norges bloggere...

Lukk