Trekant- de nye programlederne, Johanna Zamble (21), Benjamin Silseth (20), Even Jørs (20) får mang en overskrift om seg selv, grunnet interessen for NRKs nye sex-satsning.

De tre forrige programlederne Marie Kinge, Pia Dailey Christoffersen og Thomas Albertsen Dahlen er byttet ut til runde to med «Trekant».

NRKs storsatsing ble veldig godt mottatt da det gikk på TV i fjor. Denne nye runden som kommer i høst vil være enda litt mer pågående og gi seerne innblikk i situasjoner som normalt hører til i hjemmets lune hule.

Da Benjamin Silseth fra Bærum, var 14 kom han ut av skapet, og fortalte venner og familie at han likte gutter. Allerede da hadde han hatt forhold med jenter, og vært bifil en stund.

– Det ble feil å ha et seksuelt forhold til en jente, for følelsene gikk foran det seksuelle. Miljøet rundt meg var veldig støttende, og jeg opplevde det som greit å komme ut, forteller han.

– Jeg håper min deltakelse her kan hjelpe andre til å ha et mer naturlig forhold til homofili, og at det blir lettere å prate mer om det. Jeg håper også at andre kan bli tryggere på seg selv. Familien min synes det er dritkult at jeg er med, sier Benjamin i forkant av høstens oppstart av “Trekant”.

Johanna Zamble, fra Asker elsker taco, dans, sang og mote. Er utålmodig, synes selv hun har en sexy rumpe, og har en piercing i den ene puppen. Hun drømmer om å reise på safari, og en reise til New York på shopping.

Ser for seg å jobbe med musikk i utlandet om noen år. Har selvtillit og er av den sprudlende og positive typen.

Even Jørs, bergenser som elsker pizza, diggerJohn Olav Nilsen & Gjengen, er fornøyd med egne øyne og rumpe, er student, og ønsker å bli sivilingeniør.

Sover naken, ønsker å reise til USA med kameratgjengen, ser på seg selv som utadvendt og glad. Som de fleste bergensere altså.

Foto: NRK.no

– De tre programlederne skal bo i en leilighet på Torshov i Oslo, den samme som ble brukt under innspillingen til sesong 1. Der skal de bo mens de sammen oppdager og utforsker hva som finnes i den seksuelle verden. Hver uke blir de sendt ut på individuelle oppdrag, som de i slutten av hver episode må forklare for de andre deltakerne.

Trekant- de nye programlederne.

Programmet fikk mange negative oppslag før et eneste program var sendt av den første serien. Kritikken avtok etterhvert som serien ble vist, og «Trekant» ble mer populær enn forventet.

– Den første sesongen med “Trekant” var veldig streit og heterofil. Derfor er det viktig for oss å utvide perspektivet når vi nå lager en sesong to. Skillet mellom hetero og homo er mindre markant enn tidligere, og i en programserie som “Trekant” hører homosex og flørt med det samme kjønn definitivt hjemme, uttaler redaksjonssjef  i Ung.no, Håkon Moslet.

– NRK skal ha honnør og ros for at de tar ungdommene i Norge på alvor og lager et program på deres premisser, som de aller fleste ønsker å se. «Trekant» er programmet for og med ungdom, som har sex på agendaen.

Noe de unge er opptatt av, snakker om, og som er en naturlig og stor del av livet som ung og kåt.

Serien begynner sent på høsten. Følg med på NRK.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Trening- et rent helvete!

Det er viktig å trene, for helsens skyld. Minst 30 minutter rask gange hver dag.  Etter jobb, eller før for...

Molde tar gullet- Solskjær er grunnen!

Ingen blir overrasket om det er Molde FK som tar gull i årets Tippeliga. - Hovedgrunnen til dette er selvsagt...

Lukk