Suksessprogrammet «Trekant» på NRK kommer nå med en ny runde, og det med nye programledere. Passer du til jobben som sex- nysgjerrig programleder, for ungdom med ungdom? Da er det bare å søke.http://p3.no/trekant-er-tilbake/

Tv-sjefen i NRK P3 Ung, Håkon Moslet, sier at magefølelsen på å lage en ny sesong hele tiden har vært god.

Moslet har store forhåpninger til en ny runde med «Trekant». – Seertallene på premieren var helt «beyond». Vi legger ikke lista der. Snittet gjennom sesongen lå på 272.000 seere. Med en markedsandel på 15 prosent sier vi oss svært fornøyd med det. Det er gode seertall, mener Moslet.

– Vi ser at det er massevis av temaer å utforske. Og når vi vet at sex er en del av ung virkelighet, og dermed er et viktig tema for NRK å fokusere på, så var det til slutt ingen tvil, sier TV-sjef i NRK P3 Ung, Håkon Moslet. http://www.ung.no/sexogsamliv/

Jeg er stor fan av programmet fordi det gir unge et innblikk i noe som er viktig, noe alle snakker om, men som flest gir uttrykk for er et manglende punkt i pensum på skolen.

Foto: Kampanje.com

Sexolog Gro Isachsen jubler for en ny sesong av «Trekant». Hun mener den første sesongen var helt super, og at også voksne hadde nytte av å se det.

– Til neste sesong ønsker jeg meg mer informasjon om anatomi og fysiologi. Det høres veldig kjedelig ut, men er utrolig viktig, sier Isachsen til NRK.no.

– NRK er på mange måter banebrytende med å ta sjansen på å lage et program som til tross for sitt uskyldige innhold, greier å hisse på seg mange mennesker som synes at et program om sex er «fysjom» og bør forbys. Mer enn 4500 klager fikk den første runden med «Trekant» før et eneste program var vist. Det sier litt om engasjementet og hvor mange mennesker som har store fordommer rundt sex, og seksuelle tema.-TREKANT GIR GOD OG VIKTIG INFO-


– Informasjon er viktig for de unge, de er flinke til å bruke nettet, men det er ikke alt man kan finne der. Blant annet en voksen person som du stoler på og kan snakke med om alt. Du kan trenge ei hånd og holde i, en skulder å gråte på, eller ei trygg seng og sove i. Du skulle bare ha visst hvor mange unge mennesker som ikke har nettopp det.

– Derfor mener jeg NRK gjør en glimrende jobb her. «Trekant» gir de unge god informasjon om tema som er vanskelig for en del unge å snakke med foreldre om, og kanskje vrient å ta opp i venne flokken. Jeg mener at de som klager på programmet må få lov til det, men heller slå av enn å prøve å få andre til å la være å se på.

Går du med en programleder spire i magen, så meld deg på da vel!


Vargas

 

Kilde

 

 

http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7618454

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
SEX- på de merkeligste steder

Jeg hører til stadighet om folk som skryter av å hatt sex om bord i fly- Ikke daglig, men jeg...

Osama Bin Laden- døds-beviset snart offentlig

  Hyggelig at Norges største nettavis VG.no bruker en blogg er som kilde til sine nyheter-. Mer makt til bloggerene! http://www.drudgereport.com/flash3b.htm Jeg...

Lukk