Trener du for å få rumpa til Jen Selter eller Kim Kardashian? Glem det! Du vill ikke lykkes på hundre år. Årsaken er enkel. Disse kvinnene som er blitt verdensberømte for sine frodige bak-deler har ikke formet disse selv, de er født med en usedvanlig frodig og formfull rumpe. Genetisk arvet.

Din rumpe vil ikke bli som kjendisenes rumpe, den kan bli veltrent og flott, men det lar seg ikke å trene seg til kjendisstatus dessverre. Trener du for å få rumpa til Jen Selter eller Kim Kardashian? Så vil du holde på veldig lenge, fordi de har slike atributer, rent genetisk.

Jen Selter

Jen Selter (21) er allerede styrtrik grunnet sin formfulle rumpe, hun har signert en gullkantet kontrakt med Nike, og ble oppdaget gjennom sin flittige trening. Hun elsker å trene og lever nå av å vise seg fram med Nike som sin hovedsponsor og arbeidsgiver. Kropp selger, frodige rumper selger åpenbart best.

Trener du for å få rumpa til Jen Selter eller Kim Kardashian? Det bør du slutte med. Vær happy med den rumpa du har. Og få et bedre liv.

Jen Selter er heldig i fra naturens side og har fått en rumpe som alle ønsker å få se, deror ser du sjeldent ansiktet hennes via hennes Instagram-profil, der hun snart har fire millioner følgere. Hun vet hva som gjelder og det er kropp og i all hovedsak hennes rumpe.

 I disse tider fokuserer vi mer på kropp enn noen gang. Det er nok en av grunnene til at så mange her hjemme har oppdaget Jen Selter og hennes figur. For mange har hun kanskje det som er den perfekte kroppen. Spesielt om man ønsker å se godt trent ut og det vil vel de fleste.

I et intervju i New York Post nylig, sier Jen hun vet bildene er avslørende og viser mye hud, men at hun også har klare grenser for hva som skal publiseres. Jen velger å ta bildene selv, best kjent som populære Selfiesårets nye ord 2013

Kim Kardashian West

Trener du for å få rumpa til Jen Selter eller Kim Kardashian?

Mange som tar kontakt med 21-åringen ønsker å se bilder av rumpa hennes, forståelig nok, men Jen har utseende med seg og burde ha fått kred for sitt vakre leende, men i følge henne selv er det kun en ting folk spør henne om. Rumpa.

Jen Selter ble nylig kåret som den 82. kvinnen i verden på listen over hvilke kvinner man ser mest opp til i verden, av magasinet “ASKmen.com” i USA.

Kim Kardashian West er kanskje den kvinnen i verden som har den mest kjente rumpa av alle. Noen mener hun er tykk, andre mener hun har den flotteste rumpa av dem alle. Også hun har gener fra mor og far som gir henne denne formfulle bak-delen. Hun er ikke kjent for å løpe ned alle treningssentrene i Los Angeles, men har altså en av de mest omtalt rumpene i verden.

At hun har sitt eget reality-show sammen med sine søstre og er i tillegg er gift med rapperen, Kanye West, hjelper selvsagt 33 åringen til å få et viss antall spaltemeter i den kulørte presse; verden over.

Vogue

Flotte Kim var også å finne på førstesiden i verdens største og viktigste mote-magasin; Vogue nylig sammen med sin ektefelle. Dette skapte enda flere overskrifter, spesielt i motebransjen, nettopp fordi Kim Kardashian ikke anses som noen ekte modell, men en reality-babe.

Nå har det seg slik at den smellvakre Kim har gode kontakter og er svært god venn av sjefredaktøren, Anna Wintour (64) i Vogue, og dermed så var veien kort til verdens mest ettertraktede førsteside i motebransjen. Hadde Kim blitt fotografert med rumpa i været i mote-bibelen, ville nok jobben til mektige Wintour stått i fare.

Skal du få en rumpe du selv er fornøyd med, så lik Jen Selter eller kanskje Kim’s, så er det helt opp til deg å trene mest mulig de musklene som gir deg en frodig stuss. Dessverre vil du aldri nå målet helt, om du ønsker å kopiere kjendisene. Det du bør huske på når du trener er å trene hele kroppen. Trener du for å få rumpa til Jen Selter eller Kim Kardashian?

Mange menn trener kun overkropp og glemmer rumpe og ben, det er direkte helsefarlig og gir en uproporsjonal kropp. Trener du så mange muskler som mulig, vil du også få en veltrent rygg, lår og rumpe. Ikke la motivasjon til trening være en veltrent rumpe, men en frisk og fin kropp som skal være ditt kapell hele livet.

Treningsøkter

Trener du for å få rumpa til Jen Selter eller Kim Kardashian? I så fall vil du være misfornøyd lenge. Du har vel en helt ok rumpe du?

– Hva du spiser er minst like viktig som å trene om du ønsker å holde deg topp-trent og frisk. Er du i startgropa etter sommeren så begynn forsiktig så du ikke brenner alt kruttet før du er godt i gang. En gåtur på 30 minutter er det som skal til for å komme over dørstokken, da er du allerede i gang.

– Ta små steg, øk øktene sakte, men sikkert. Ingen treningsøkter bør overstige en time, trener du flere ganger i uka, så forsøk å variere denne så ofte som mulig for å få den nødvendige variasjon som kroppen din har godt av. Å svømme kan være den beste treningen du starter med om det er lenge siden du hadde høy puls. Da trener du også en rekke muskelgrupper samtidig.

Trenger du råd og motivasjon til trening, besøk bloggen til flotte Helene Drage.

Foto: Flickr/ Sucesospr.com

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Parteringsdrap skjer i affekt

Ofte er slike bestialske drap en handling skjedd der sjalusi er en del av hendelsesforløpet. Man dreper så brutalt og...

Lukk