I januar er samtlige treningssenter i Norge smekkfull av overivrige slankere og andre som ønsker å starte året på best mulig vis, for egen helses skyld. Det er svært positivt, men allerede i utgangen av februar er antallet trenings-ivrige mer enn halvert. 

Hvorfor det?

– Skal man være målrettet og trene, og i tillegg få noe resultat ut av det så må man selvsagt holde på litt lengre enn et par måneder. Trener man for andre enn seg selv, for å få en fin kropp, for redusere vekt, eller for for å være sunn og frisk- man må bare holde koken.

Noen menn ønsker kanskje å fjerne øl-vommen i et desperat forsøk på å få six-pack. For noen ender det med den six-packen man får i butikken i stedet.

Alt for mange både kvinner og menn slutter dessverre alt for raskt med treningen utover året, av mange ulike årsaker.

Foto: Vikahelsestudio.no

– Motivasjon, tid, ork og viljestyrke eller mangel på sådan er noen årsaker til at svært mange dropper treningen, eller nyttårsforsettet etter noen få uker. All trening er bra for helsen din, men det du putter i munnen er vel så viktig.

Den sunneste gymnastikk er å reise seg fra bordet i rett tid.

Sukker er muligens det aller verste du kan putte i kroppen av det som går under kosthold. Det finnes selvsagt andre giftstoffer som nikotin og misbruk av alkohol som er farligere. Sukker bør du uansett prøve å holde så lavt inntak som mulig, om du vil prøve å være sunn.

– Om du trener mange ganger i uken, og i tillegg spiser akkurat det som passer deg, inkludert sjokolade, cola og potetgull daglig, vil treningen ha betydelig mindre effekt enn om du holdt deg unna dårlig kosthold.

Selvsagt er all trening svært bra for kroppen din, men tenk over hva du spiser, det er minst like viktig om du ønsker å unngå alvorlig sykdom når du blir eldre.

Tren for deg selv, din kropp er ditt kapell, den er viktig for deg- du skal ha den hele livet og helst så lenge du lever…

Om du savner gode trenings-bloggere så skal jeg gi deg et tips om den beste jeg vet om. Les om flotte Helene på hennes blogg, hun vet det meste om trening og en hel del om kosthold.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
6 deltagere klare for IDOL-finalen

Anniken Kolstad (17) og Astrid Sugaren (17) ble stemt videre av det norske folk etter glimrende opptredener.  Fra før er...

Therese Johaug- VMs mest sexy deltager? I dristig photo shoot

Therese Johaug- VMs mest sexy deltager? I dristig photo shoot. VM er i full gang, og Therese Johaug (24) har...

Lukk