Trenger du banklån? Her er nettstedet som hjelper deg! Enten det er lån til ny båt, billån eller annen type finansiering du behøver. Å kontakte bankene kan være en utfordring du gjerne skulle ha vært foruten.

Nå er det heldigvis hjelp å få, profesjonell assistanse som finner de beste betingelsene for deg.

Din privatøkonomi er viktig for deg gjennom alle deler av livets faser, fra fødsel til grav. Det er det ikke alle som oppdager, før det er for sent og man allerede har pådratt seg for mye gjeld. Gjeld som er vanskelig eller umulig å komme seg bort fra. Trenger du banklån? Her er nettstedet som hjelper deg.

Profesjonelle aktører

Heldigvis finnes det noen nettportaler med profesjonelle aktører som hjelper deg til å komme på rett kjøl igjen. Consida.no er et slikt selskap og nettsted, som gjør alt de kan for å tilfredstille kundenes behov. Ved å finne den rette banken, når en refinansiering eller behovet for lån melder seg. Trenger du banklån? Her er nettstedet som hjelper deg!

Consida hjelper deg når du trenger lån, de tar kontakt med banken på dine vegner. Og skreddersyr dermed det aller beste lånetilbudet med de aller beste betingelsene. Innen 24 timer får du et svar på hvilken bank som passer best for din økonomi. Du får til og med en tilrettelagt trygghetsforsikring når du har har kommet i mål med en avtale, men dette er selvsagt frivillig.

Når du besøker en låneinstitusjon, kan du oppleve at det er mer enn bare ditt ønskede lån som foreligger i bankens tilbud. Aksjesparing, forsikringer og fond blir nevnt som kloke investeringer, og det er det åpenbart for mange. Men dette slipper du å ta stiling til når du søker hjelp hos profesjonelle – som gjør jobben for deg.

Trenger du banklån? Her er nettstedet som hjelper deg!

Her kommer noen gode råd for en bedre privatøkonomi, sparing er nøkkelen:

  • Noen banker tilbyr en viss prosent sparing, for hver gang du drar kortet, benytt deg av dette
  • Den gode gamle sparebøssen bør fram i lyset, sett den synlig, putt på pengene du har til overs, både sedler og mynter
  • En felles sparing til en feriedestinasjon, der alle i familien bidrar med å få inn penger via salg, av eiendeler man ikke trenger
  • Å være prisbevisst, handle på tilbud, prute der det er mulig og kjøpe inn stort – er en selvfølge mange ikke følger
  • Dere sparer tusenvis av kroner per år, om dere selger én av to biler, ofte klarer man seg med denne ene, har dere forsøkt?

Budsjett

Våre beste tips for en bedre privatøkonomi, er å sette opp et budsjett for en hel måned. På den måten har alle i familien en oversikt over hvilke penger som er tilgjengelig. Har man en felles økonomi, der man tar for seg konto for konto, en for regninger, en for mat og annet forbruk og en siste for boliglån – vil man ha full kontroll og god oversikt.

Hemmeligheten ligger i det selvfølgelige, å overholde dette budsjettet. Hver måned.

Å vite hva som er husstandens totale inntekt og hva som er de samlede utgifter, er ikke like selvfølgelig for alle. Dette bør du vite for å ha orden på privatøkonomien. Det er faktisk enklere enn du tror, spesielt om begge i husstanden har fast inntekt og man vet hvilke avtaler og tjenester man betaler for.

Sparing før destinasjon sommerferie

Alle trenger ferie i løpet av sommeren, men alle kan ikke dra til USA, Maldivene, Cuba eller Thailand. Man bør reise etter hva lommeboken tillater. Reiser man på kreditt, eller for andres penger, blir det en kortvarig glede som kan ta tid å komme ut av.

Man kan velge et godt kredittkort fra en seriøs bank, som gir deg fem til seks ukers rentefritt lån, hvor reiseforsikring er inkludert, men da bør du vite at du faktisk kan betale reisens kostnad i sin helhet, i tide. Ellers blir det dyrt.

Hva dere liker, er hva dere bør prioritere. Konserter, teater, klatring, ridning, reising, padling eller festing – alt koster penger, sørg for at du søker etter det som faktisk er gratis eller koster lite. Konkurransen er hard og mange velger å senke prisene på sine tjenester, da bør man være på vakt og benytte seg av disse tilbudene.

Å ha nok penger i sommerferien er viktigere for mange enn ellers i året.

Siden i fjor sommer, og sommeren før det igjen, har du visst om sommerferien som står for døren. Har du dårlig råd, er du skyldig i dette selv, du har brukt mer penger enn du burde. Gode råd blir derfor dyrere fordi du ikke har lagt gode nok planer for din økonomi. Nå gjelder det å få inn penger, snarest mulig og da bør du være både kreativ og smart.

Verdivurdering

Din bolig er verdt mer enn du tror, ta kontakt med en eiendomsmegler eller takstmann, få en ny verdivurdering på boligen. (koster mellom 1000 og 2000 kroner) Blir taksten av boligen høyere, (det blir den veldig ofte) så har du et verdibevis som du leverer din bank, for bedre lånebetingelser. På den måten får du lavere rente på din bolig, som igjen gir deg bedre råd.

Om du har rike foreldre eller andre som kan være villig til å kausjonere for ditt boliglån, er det en annen måte å få lavere rente på boligen på. Men en annen måte å få bedre økonomi på, på kort sikt, er følgende:

Ta kontakt med banken, og spør om du kan få lov til å betale bare renter, eller bare avdrag og ingen renter i en begrenset periode. Dette er de fleste bakene villig til å la deg få lov til, og i de fleste tilfeller kan du gjøre det selv i din nettbank, under fanen lån.

Refinansiering

Det aller siste forslag vi ønsker å gi deg, er kanskje det aller beste.

Du bør samle alle krediter og smålån til et større lån. Da sparer du kanskje flere tusen kroner i året, bare på dyre renter. Hos Consida kan du låne 500.000 kroner. Penger som gir deg muligheten til en god avtale, hos den aller billigste banken, gjennom en refinansiering.

Sørger du for å bruke egne penger, gjennom sparing – vil du aldri komme i økonomisk uføre.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Juventus-stjerne til Manchester City!

Dani Alves (34) den lille, fortsatt kjappe høyre backen som har en eventyrlig karriere bak seg, vil avslutte karrieren med...

Lukk