Enten du er i et forhold, gift, singel, har en partner, er bifil, homo eller hetero, alle trenger litt oppmerksomhet en gang i blant. Uten å oppfordre til utroskap, synes vi du fortjener en elsker – her har du sjansen, men på egne premisser.

Vi legger bare ting til rette for deg. Konsekvensene får du ta på egen kappe. Er det verdt å miste den man elsker for et kort eventyr? Det bør du vite svaret på før du leser videre – eller har du kanskje fått aksept for å ha din egen elsker, siden din partner allerede har sin elskerinne? 

Vargas12.com, er bloggen som går langt for å tilfredstille sin lesere.

Verden er et vakkert sted, hadde det ikke vært for verdens farligste skapninger, homo sapiens, kvinner og menn som går rundt her på planeten Tellus på jakt etter lykke og evig liv. De fleste får litt, noen sliter med alt. Å bli vartet opp med vakre kvinner, gjerne flere på én gang – er mange menns våte drøm.

Trenger du en elsker?

Trenger du en elsker?
Lovers on the beach Foto: Pinterest.com

Også kvinner har denne fantasien å bli tatt av mange menn, samtidig. De fleste lar det bli med drømmen. Noen få gjør alvor av det og lever sine liv, som i dag var deres siste her på jorda.

SEX er kommet for å bli, heldigvis. Så lenge det finnes mennesker på denne kloden, vil vi fortsette å formere oss, og kvinner og menn, menn og menn, kvinner og kvinner og mange kvinner og mange menn vil fortsette å knulle langt inn i evigheten. De trofaste, med én eneste partner, blir færre og færre. Kvinner og menn i alle aldre, lar partneren ha sin egen lekekamerat, en elsker eller elskerinne.

Kåthet og nytelse er selve byggestenene for at vi skal kunne leve videre på kloden, men veldig mange øver på forplantningen i jakten på den perfekte orgasme – enten alene, ektefelle, kjæreste eller sine elskere og elskerinner.

Stadig fler synes det å ha tilgang på sex, er det viktigste og mest privilegert som finnes, og som er av enorm betydning for dem, år etter år. Swingerparties, gruppesex, mørklagte klubber i Berlin, New York eller, São Paulo eller Shanghai byr man på transseksuelle, bifile, heterofile og homofile partnere, for par eller single kåte – til og med i lille Norge bytter mange partnere. Partnerbytte er fortsatt uvanlig, men mange nordmenn velger denne typen spenning i sitt forhold.

Noen velger å søke seg via nettet for adspredelse, for å få oppmerksomhet og aksept for den man er – med eller uten partnerens tillatelse og viten.

Trenger du en elsker eller elskerinne? Da kan kanskje Victoria hjelpe deg!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Politiets melding til Russen – bruk hue!

Politiets melding til Russen - bruk hue! Her kommer en klar oppfordring fra politimannen, Jostein, operativ forebygger ved Ungdomsavsnittet Majorstuen...

Du har vel sixpack?

Du har vel sixpack? Du går vel ikke på stranda med valkene hengende over bikinikanten? Skal du kle av deg...

Lukk