Trenger ikke fake orgasmer mer. Med riktig utstyr og en klok kjæreste som unner henne kun det aller beste, er det på tide at kvinner endelig slipper å late som – om hun kommer.

Orgasmen er viktigere enn å kjøre en hvit løgn, de gangene hun merker at det ikke går. Endelig er det nemlig mulig, for alle typer kvinner, som tidligere ikke kunne få orgasme – å nyte til fulle. Hver gang.

Det er klitorisen det handler om og som bør være i fokus for de aller fleste kvinner, som jakter etter den perfekte orgasme. Noen få kvinner lykkes med å nå klimaks ved penetrering også, men det er langt sjeldnere enn ved stimuli av klitoris. Kvinner som kjenner sin egen seksualitet, er ikke redd for å kalle en spade for en spade – da er det viktig at mennene i forholdet tar poenget.

Å ikke oppnå klimaks er like vondt og vanskelig som å ikke lykkes i forholdet, på jobben eller ikke ha det bra med vennene sine. Et godt sexliv må ikke alltid handle om orgasme heller, men det er noen ganger tvingene nødvendig. Som å spise karameller med papiret på. Det er sjelden suksess. Kvinner og menn har sin behov, noen ganger ligner de på hverandre og det er det orgasmen handler om.

Trenger ikke fake orgasmer mer …

Trenger ikke fake orgasmer mer ...

Også menn kan slite med ereksjon eller utløsning, noen ganger begge. Noen ganger er det mentale utfordringer som ligger til grunn, det kan være fysiske, og en sjelden gang er det faktisk nødvendig å ta kontakt med lege for å løse opp i flokene – for begge kjønn.

Heldigvis løser det seg ofte med riktig verktøy, og for henne kan altså være nok med en Zumio Spirotio vibrator som virkelig får fart på sakene. For noen kvinner kan den faktisk bli for voldsom og kraftig, men du har gått glipp av fjorårets mest spennende nyhet om du ikke forsøker. Gjør som tusenvis av andre kvinner – bestill den hos Erotikknett.no i dag.

Menn som behøver en ekstra dimensjon for å lykkes sammen med kjæresten eller alene, kan også finne spennende hjelpemidler på nettet. Ikke nødvendigvis på millioner av pornonettsteder, men hos en seriøs nettbutikk – som tar alle sine kunder på største alvor. Noen ganger kan det pirre litt ekstra med en penisring i metall, en But Plug, eller om du ønsker å ta den helt ut, hva med en Flashlight, verdens mest solgte sexleketøy for menn?

Til tross for sprengkulde over hele landet, går det mot vår, og senere en sommer som gir rom for muligheter bare fantasien kan sette en stopper for. Du fortjener å leve i pakt med partners begjær, om dere liker å se på hverandre eller ta med en tredjeperson som lekekamerat.

Livet er for kort til å ikke oppleve orgasme(r) hver gang.

Tror du virkelig Ola og Kari Nordmann gidder å leke i tospann hele livet? Nope. Enten man er alene, sammen med en partner, har en elsker eller flere – god sex kommer ikke av seg selv. Ta ansvar for egne drifter, la kun det beste være godt nok for deg.

Vargas

Tags: but-plugg, drifter, elskere, fake, klimaks, kvinner, leketøy, menn, nettbutikk, orgasme, partner, tospann, utstyr, vibrator, Zumio Spirotio vibrator

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kulden stopper engelsk fotball!

The Beast From the East – stopper en rekke viktige fotballkamper i England. Noe som faktisk skjer svært sjelden – særlig...

Hvilken skjerm styrer ditt liv?

Teknologien er i ferd med å nå et metningspunkt for vår fatteevne, og snart har vi en skjerm på netthinnen...

Lukk