Trening – hvordan du ser ut er ikke viktig, hvordan du føler deg er …

Alle vet at det er viktig å føle seg komfortabel når man skal trene. Enten det er som profesjonell atlet, eller du ønsker å gjøre buksestrikken mindre stram.

De fleste har sin egen personlige grunn til å være i aktivitet. Felles for alle, er at man skal ha treningstøy som passer hver enkelt treningsform.

Skal du stå på ski på høyfjellet bør du sørge for å ikke fryse, skal du padle i kano eller kajakk, bør du sørge for å ikke drukne osv.

Alt til sin tid, alle har sine helt spesielle favoritter. I Norge har kvinner og menn, i alle aldre, mer treningstøy enn de kan telle, til alle de forskjellige aktivitetene. Allikevel er det stas å bytte ut gammelt med noe nytt og både for velvære, men også for motens skyld.

Alle som har trent, som proff eller som amatør, vet at nytt treningstøy, gir en ekstra boost, som gjør det lettere å komme seg på trening.

De fleste vet også at all trening er god trening.

Det er bare å komme seg ut av huset, det er den berømte dørstokk-mila som er bøygen, når du er ferdig etter en liten time, føler du velvære – fra topp til tå. Garantert. Særlig hvis du har lykkes med å investere i nye sko, ny tights eller kanskje ny vindjakke, akkurat en slik du har ønsket deg så lenge.

Trening – hvordan du ser ut er ikke viktig, hvordan du føler deg er …

Siden de fleste av oss har mer treningstøy enn vi kan rekke å bruke i løpet av året. Bør det være rom for å selge unna det som ikke er slitt eller ødelagt, men av ulike grunner ikke blir brukt. Gi gjerne vekk det treningstøyet du ikke har brukt på lenge – til en søster eller bror, kollega, venn eller venninne.

Husk bare å gå varsomt fram, folk er vare på slikt, og en forespørsel om kjøp av brukt treningstøy kan bli tatt ille opp. Pakk det inn, legg det ut til salgs på Finn, eller send ut en e-post på jobben – “først til mølla, treningstøy skal kastes, vil du heller ha det?” Alt er vekk på sekunder.

God trening!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester City – tabbe å jage Joe Hart?

Manchester City - tabbe å jage Joe Hart? Claudio Bravo (33) har hatt en heller dårlig start på sin karriere...

Lukk