Treningstøyet avgjørende? Du kan gå en lengre tur i fjellet, iført jeans og vindjakke, men særlig behagelig er det kanskje ikke? Å være riktig skodd for den aktivetet man skal bedrive – handler om komfort.

Hva man ikler seg, hvordan man ser ut og hvordan det føles på kroppen er helt avgjørende for at du skal få optimal glede og nytte av treningsøkten.

Treningstøyet bør og skal være av så bra kvalitet at det kan brukes gang etter gang – likevel finner de fleste sine favoritt-sko, tights og skjorter og trenings-BH, og bruker dette oftest mulig.

Man trener og er aktiv av ulike grunner.

Noen ønsker å forlenge livet ved å gjøre en omfattende livsstilsendring, det krever disiplin, tålmodighet og ikke minst riktig og god veiledning fra folk som vet hva de snakker om.

Treningstøyet avgjørende?

Trener man feil, ved å løfte vekter man ikke burde eller bruker annet utstyr uten å vite sikkert hvordan man burde gå fram, kan man risikere å skade seg selv. Det finnes en rekke eksempler på video-nettstedet YouTube, hvor brukere av treningsapparater utfører treningsprosessen feil og skader seg alvorlig.

Derfor er riktig konsultering og veiledning svært avgjørende for å få best mulig resultat, men også for å unngå langvarig og alvorlig skade. Snakker du med kunnskapsrike veiledere – vil du rask få resultater for din innsats.

Dørstokkmila, den første bøygen, den tyngste innsatsen og det å komme i gang med en form for aktivitet, er ofte den verste for de fleste. Når du først har fått tak i favoritt-treningstøyet og mottatt grundig og kyndig hjelp, er det bare å hoppe i det.

Hvordan du løser oppgavene, er helt opp til deg.

Om du velger å svømme, sykle, løpe, gå, klatrer i fjellet, ror til butikken eller kombinerer alle disse, er helt opp til deg. For å få et bedre liv, med bedre helse, er det svært lite som skal til. Faktisk er det nok å bare komme seg ut av sofaen, gå en runde rundt kvartalet og få blodpumpa i gang.

Norsk natur er rett utenfor alle nordmenns hjem – der er det mer enn nok motstand til å gjøre deg en tjeneste. Se helse i hver eneste bevegelse, sørg bare for å begynne. Ikke i morgen, men i dag!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Mourinho i trøbbel – Chelsea neste!

For ofte uavgjort, og for få scoringer har gjort sesongen til "ikke godkjent" etter 30 spilte kamper (12) for José...

Mendes & Fosun = Wolves suksess?

Mendes & Fosun = Wolves suksess? Styrtrike Fosun Group, et kinesisk konsortium, et digert investeringsselskap, som eier en rekke forskjellige...

Lukk