[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NrT91LTGcJU[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aj0Z9vIWL30[/youtube]

Alle vet hva Monsen står for og at mannen er smått gal. Rett og slett en uteligger som Trine så treffende kalte kjæresten når hun presenterte han for enn full satt sal, på sitt nye show » Vilt og Vakkert».

Får du en sjanse til å se det så gjør det. Absolutt verdt inngangspengene. Jeg er så gammel at jeg har hørt på Trine Rein tidligere, og hun var jo kjent i Norge lenge før noen visste om denne «uteliggeren» Lars Monsen » var. Han er mest kjent for å ha gått Canada på tvers, og laget film for NRK. » Uten grenser» der han tok med seg 12 handikappede på tur. En fantastisk reise, et fantastisk program som vant flere priser.

Men at Trine Rein var en så bra vokalist hadde jeg glemt. Jeg ble meget imponert over reportoare og innlevelsen. Og ikke minst den fantastiske og kraftige stemmen. På showets siste låt. » Stay with me baby » løftet taket seg i hallen til stående ovasjoner fra de tre hundre imponerte i salen.

Trine Rein er langt mer enn bare dama til Monsen-

Trine Rein er en fantastisk artist. Og kombinasjonen med Lars sine beretninger,  slide-show og levende bilder fra mange turer- ble det et virkelig imponerende show jeg vil anbefale.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Arsenal – Wolves sikker B

The Giant killers Wolverhampton Wanderers kan like godt slå the Gunners som de har slått alle de andre store lagene...

video- Det Egyptiske folket seiret

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dBtYLBQPRGQ[/youtube] Innen mandag er det mange drepte, men kanskje også nytt styre i Egypt. Afrikas perle, som er omgjort til...

Lukk