Truls á la Hellstrøm – har kokken humor? Norges største kokke-kjendis, Eyvind Hellstrøm (68) skal i to spann med Norges morsomste mann, Truls Svendsen – reise verden rundt å lage mat. Et unikt konsept som kanskje kan bli en publikumssuksess, om kokken har humor.

Hva kan egentlig gå galt, når Norges beste kokk skal reise land og strand, for å lage mat i fra alle verdenshjørner, sammen med Norges morsomste?

– Jeg har gått svanger med denne ideen om å reise i matens univers for å møte personligheter, begavelser, lidenskap, fantastiske produkter, råvarer og kompromissløse mennesker. Alle dem som står last og brast med kvalitet i alle ledd, intet mindre. Dette er en reise for å møte kunnskap og urokkelighet.

Eyvind Hellstrøm

Vi har jo sett begge på TV gjennom en hel haug med forskjellige program.

Truls Svendsen (45) har vært side kick hos Thomas og Harald, programleder for «E6 – en reise i nordmenns hverdag» han har vært på tur med Hurtigruta, vært på førstesiden i samtlige aviser i Norge, for å drikke seg dritings på cocktail i forbindelse med en James Bond-premiere og ikke minst – gått med ski og pulk over Grønnland, med en liten, gravid Sunnmøring.

Imponerende.

Truls á la Hellstrøm - har kokken humor?
Foto: TV2 Underholdning

Den morsomme mannen fra Tromsø, har etter hvert blitt hele Norges, Truls. Hva kan han bidra med hos den hissige kokken, som tryller fram de aller største kulinariske rettene, fra en boks hermetikk? Det er dette programmet «Truls á la Hellstrøm» handler om.

Truls á la Hellstrøm – har kokken humor?

To vidt forskjellige typer mennesker, sammen om å gi norske kresne TV-seere, noe å le av og kanskje vi kunne få snappe opp et par tips fra kjøkkenet også. Skjønt, Truls skal visst også være assistent for Hellstrøm i kokke-antrekk, noe som kan by på utfordringer for begge.

Vi har en mistanke om at det kan bli noen dramatiske scener, der Hellstrøm som utvilsomt er sjefen på denne reisen i matens tegn, vil fortelle Truls Svendsen hvor skapet skal stå.

Kokken, som har kommet med gullkorn som «Jeg er faen meg ikke kokken din!» fra TV-serien «Hellstrøm ordner opp» er godt kjent for sitt voldsomme temperament. Og i følge ham selv, brakk kjendis-kokken armen, i et intervju, da han skulle ansette servitører til sin restaurant, nå nedlagte «Bagatelle».

Eyvind Hellstrøm har vunnet en rekke priser, som gourmetkokk, drevet restauranter som har fått heder og ære, også som programleder og anses som mentoren blant kokker i Norge.

Er det ett program du skal se på TV denne høsten, er det Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøms reise i maten univers. Om kokken har humor, på lik linje med sin makker, vil vise seg.

«Premiere på «Truls á la Hellstrøm» kan du se på TV2 onsdag 11. oktober.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hun er kanskje verdens flotteste …

Hun får de beste filmtilbudene, hun er bare 26 år, men en av de mest ettertraktede skuespillerne og modellene som...

Norges kåteste?

Du vet de finnes, har kanskje gjemt unna noen selv også, innerste i skapet, låst ned i en kiste under...

Lukk