Trump snur i abortsaken – kvinner straffer seg selv. Donald Trump, rikingen fra New York som snakker om «Seven Eleven» når han ytret sympati med brannmennene som satset livet i tvillingtårnene 11. september 2011.

Mannen som amerikanerne, i stadig større antall, trykker til sitt bryst som republikanernes presidentkandidat. Ja, for det er jo et tankekors at så mange millioner amerikanere er direkte dumme?

Donald Trump er investoren og finansmannen som tenkte han skulle begynne med politikk på heltid. Ekspertene som selv påstår de har god greie på slik, både i USA og ellers i verden – hevet øyenbrynene og ristet på hodet samtidig.

Det vil aldri skje skrek disse enige i et samstemt kor. Vel, mannen med verdens mest absurde frisyre er ikke president ennå, men han er ikke langt unna heller.

Trump snur i abortsaken - kvinner straffer seg selv ...
The Donald Foto: DonkeyHotey flic.kr/p/Ct4G4K

Trump snur i abortsaken – kvinner straffer seg selv …

For noen uker siden ble presidentkandidat, Donald Trump, spurt om hva han mente om abort. Svaret var: «De må selvsagt straffes på en eller annen måte, kvinner som velger å avslutte svangerskapet».

Nå, etter at rådgiverne i Trump-leieren har kommet seg over sjokket, har også fisen fått en annen lyd. Donald snur.

Kvinner som tar abort, straffer seg selv. Ved å ta abort, uansett når det måtte være i svangerskapet.

Donald Trump

President eller ikke, Donald Trump bør gi en lang faen i om amerikanske kvinner skal ta abort eller ikke, det er ikke hans skål.

En av flere hårreisende uttalelser fra mannen som, i verste fall – kan bli verdens mektigste, med verdens utvilsomt største militære styrker. Inklusiv Atomvåpen. Donald Trump er 69 år gammel, fyller 70 år 14. juni i år, men oppfører seg som en bortskjemt fjortis som ikke får det som han ønsker.

Ok, USA trenger kanskje ny styring og et sterkt lederskap, både internasjonalt, men også nasjonalt. Arbeidsledigheten øker, det samme gjør kriminaliteten og antallet arbeidsuføre.

Økonomien er fortsatt i dvale, men om amerikanerne tror det er Donald Trump som er deres redningsmann? Ja, det er så dustete at det kan sammenlignes med å pisse i buksa for å holde varmen.

Verden vil få så mange store utfordringer med en klovn som Trump som president. Han vil ikke samarbeide med noen, og bygge mur mot grensen til Mexico. NATO bør legges ned, og alle «utlendinger» skal vises ut fra USA.

Konsekvensene blir så formidable at alle de utfordringene amerikanerne har på hjemmebane, vil bli katastrofalt for de fleste i den falne stormakten.

Hvem er utlending i USA? Alle som ikke er født av amerikanske foreldre? Allerede her faller uttalelsene hans på steingrunn.

Verst vil det kanskje gå for alle som fortsatt tror på republikanernes representant, og gir ham sin stemme. Når de endelig oppdager at han har holdt sine velgere for narr og egentlig ikke har peiling på hva han snakker om. Kan det være farlig for sent.

Donald Trump er et stjerneeksempel på hvordan det går når man har for mye penger og mye makt. Heldigvis er det nesten bare mulig i USA. Mulighetenes sentrum.

Kilde: Huffingtonpost.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
EM i fotball – Three Lions, Rooney er med i troppen!

Roy Hodgson's siste tropp som sjef for det engelske landslaget er klar. Få overraskelser om noen, Wayne Rooney's formidable landslagsmeritter...

Bombetrussel på Old Trafford – evakueres!

Englands største klubb-stadion, Old Trafford, selveste "Theatre of Dreams" skulle være gjenstand for den aller siste kampen for Manchester United....

Lukk