Dette enkle trikset gjør deg MYE tryggere!

Selvsagt skal vi føle oss trygge i vår egen by. Men det er ikke en hemmelighet at det finnes skumle mennesker og ikke alle har en god agenda.  Jeg mener ikke vi skal unngå å leve likevel – men ta hensyn til at man spesielt som ung jente er utsatt!

Dette innlegget finner du på Kirsebærhagen.no, i samarbeide med Telenor.

Det er sommer og flere gode uker igjen med varme netter, jeg går ofte hjem fra byen alene. Og om ettermiddagen løper jeg gjerne i skogen – nå er jo temperaturen helt perfekt! Men er jeg trygg når jeg er ute – helt alene? Dette enkle trikset synes hvert fall jeg er HELT genialt og det er ingen tvil om at jeg følte meg tryggere etter at jeg fant det ut.

 

Inne i Messenger finnes det noe som heter “delt plassering”. Dette finner du ved å gå inn i samtale med for eksempel din beste venn og trykket på pluss-tegnet helt nede i venstre hjørne. Derfra velger du “plassering” og et valg om å dele nåværende plassering i eksempelvis 60 minutter.

Avtal med vennene du er ute på byen med at dere deler plassering på vei hjem. Da kan dere følge med på at den andre kommer seg trygt hjem! Lag en avtale med en god venninne og gjerne mammaen din at du deler plasseringen din hver gang du skal på løpetur eller gå et sted alene. Da får de en beskjed i Messenger og kan følge med på at du er trygg.

Pass på hverandre!

Innlegget er skrevet av Kirsebærhagen.

 

Vargas

Tags: alene, Kirsebærhagen, Telenor, trygg

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Siste sommer sammen?

Det er et velkjent begrep at mange forhold som sliter inn i sommerferien, vil få enda flere utfordringer når ferien...

Manchester City viser muskler

Det hardner seg til på overgangsvinduet. Flere av de aller beste spillerne, blir jaktet på av de aller beste klubbene....

Lukk