Det er på våren det skjer. Voksne, eldre eller ny-forelskede ungdommer. Møter hverandre så ofte som mulig for å kjenne hud mot hud. Kjønn mot kjønn. Forelskelsen bruser, livet danser som en hulder på de høyeste åsene om natten, midtsommers. 

De fleste kjenner seg igjen i kåtskapens glede og iver. Når man er forelsket, eller møtt et menneske med like stor lidenskap som deg selv.

Hun vil bare ha deg, hun er deilig våt og villig. Du kjenner det banker i blodårene, du er så klar for å dundrer  det dryppende lemmet i henne. Du nøler et sekund, kommer på hvor viktig det var med prevensjon, gummien er på plass, og det skal endelig skje.

The kiss

Maximilian via Compfight

De lange våte kyssene, som kan fortone seg som en slåsskamp mellom to velvillige tunger. du slikker hennes stive brystvorte, og stryker over det andre mens tunga leter etter hennes våte kjønn.

Selvsagt må man være mann nok til å gi henne det hun ønsker mest av alt, en orgasme av oral karakter, som du gjennom litt erfaring har opparbeidet deg et rykte for å kunne best av alle. Denne kåte unge kalven har ikke fått denne beskjeden, derfor er det viktig at hun får læren i praksis.

 Sex er stort sett ment å foregå fort, rått og hardt. Hvis det er kos du ønsker så kjøp heller en teddybjørn.

Julie Burchill

Våren er den tiden de aller fleste nordmenn kjenner at de lever. Da er det i tillegg deilig å ha noen å dele denne fantastiske fine tiden med. Le, spise, sykle, være sammen, våkne, sovne, elske med en person som betyr mer enn det aller meste for akkurat deg.

Gjør det du kan for at de som møter deg får en positiv og hyggelig opplevelse.

Bruk denne våren til å leve enda sterkere enn sist vår. Elsk mer, nyt mer, og bruk livet ditt til å få mange fine opplevelser du tar vare på til høsten nok en gang banker på din dør.

Våren og sommeren er kort i Norge.

Ta vare på kåtskapens lidenskap, det er vår!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selvangivelsen- Mye rart myndighetene ønsker å vite om deg

  På et av punktene på selvangivelsen så står det et punkt jeg stusset litt over. På personlige opplysninger så...

Norge har nå 5.000.000 innbyggere, og i 2028 er vi 6 millioner

  Vi liker å tro at vi er helt spesielle her i Norge. Vi er vel spesielle fordi vi holder...

Lukk