Din tur til å droppe kula? Paradise Hotel er over for denne gang – nå er det endelig din tur til å melde deg på Norges mest utskjelte og elskede reality-serie!

HER ER SØKNADSSKJEMA! 

Vær nøye og detaljert når du fyller ut skjema, det er her du skaper et førsteinntrykk som TV3 og Mastiff skal vurdere ut i fra. Du har mange å kjempe mot, «halve Norge» ønsker å være med på Paradise Hotel.

Om du velger å droppe kula, når den tid kommer, kan det hende du bestemmer deg for – der og da. Mulig har du inngått en allianse, en avtale som ikke skal brytes, er det nok verre å bryte den i finalen.

Din tur til å droppe kula?

Triana Iglesias – dronningen av Paradise Hotel Foto: TV3.no

Din tur til å droppe kula?

Dette er Paradise Hotel:

En gjeng med gutter og jenter sjekker inn, og spillet settes i gang – men hvilket par blir stående igjen til slutt med kula mellom hendene og mulighet for å vinne pengepremien? Det er duket for en ny sesong med allianser og brutte løfter i tillegg til romantikk og vanskelige valg i et spill

TV3.no

Er du en player, er du glad i sol og varme, liker du «one night stands» og tar deg godt ut på TV. Bør du selvsagt søke. Paradise Hotel 2018 kan bil tidenes mest omtalte, du blir garantert rikskjendis.

Send din søknad til Farmen 2017 nå!

Om du trenger å elske festing og drikking? Vel, det er litt opp til deg selv – det er mange måter å feste på. Grunde Myhrer, rørte ikke en dråpe alkohol, men hadde det gøy og bød på seg selv, like mye som alle andre under året sesong.

Se ikke bort fra at det nok engang er Norges mest sexy programleder, smellvakre Triana Iglesias som styrer showet – nok engang, neste sesong.

Nå har du sjansen, søk i dag, så slipper du å sitte på gamlehjemmet å angre på alt du gikk glipp av, når du blir gammel og grå. For du blir nemlig det. Gammel og glemt.

Har du spørsmål til arrangørene vedrørende din søknad? Skriv en e-post til: paradise10@mastiff.no

Finalen i Paradise Hotel, ser du på TV3 klokken 22:30!

Kilde: TV3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Wolves med fjerde manager på ti måneder – halve ‘Porto’ kommer!

Uvirkelige hendelser er i ferd med å utspinne seg på Molineux Stadium. Nuno Espirito Santo er Wolves nye manager etter...

Premier League og Championship for 2017/2018

12. august 2017 sparkes Premier League i gang igjen i England, en hel fotballverden venter allerede i stor spenning. Blir...

Lukk