TV-aksjonen 2018 – Bli med du også! Denne gang, skal det handle om OSS. Endelig vil noen kanskje si, endelig skal pengene for TV-aksjonen gå til de som trenger det aller mest, innenfor våre egne grenser.

Noen mener kanskje vi har nok, vi bør heller gi penger til de som trenger hjelp ute i den store verden. 

MINDRE ALENE SAMMEN

Vi mener det er på høy tid å gi våre egne, alle de som sliter, alle de som har falt utenfor samfunnet, som ikke har noe sted å bo, de som sliter med psykiske lidelser, og som må tigge for å holde hodet over vannet. Endelig skal vi gi så det monner – til våre egne. 

Kirkens bymisjon, er heltene som styrer dette viktige arbeide, over hele landet.

TV-aksjonen 2018 – Bli med du også!

I Norge i dag er det altfor mange som står utenfor. Noen mangler en seng å sove i, andre har ingen å snakke med. Årets TV-aksjon skal skape et varmere samfunn. Fordi et? møte kan endre et liv – og flere møter kan endre et helt samfunn.

            Kirkens bymisjon

Søndag 21. oktober, ringer det på din dør, da bør du gi en liten skjerv, for å vise at du bryr deg om de som trenger en hånd, en klem, et smil eller en skulder å gråte på. Vårt samfunn er rikt på mennesker som vil de svakeste alt godt, men det hjelper så lite med en tanke, det er handling som teller. Gi du også. 

Allerede nå, kan du gi bud på en rekke auksjoner, der pengene går til TV-aksjonen 2018.

100.000 bøssebærere skal besøke 2.3 millioner hjem denne søndagen, en fantastisk dugnadsånd gjør dette arbeide mulig. Millioner av kroner skal nok engang samles inn, denne gang til enkeltmennesker som er avskåret fra lokalsamfunnet, som føler at ingen har bruk for dem.

Har du tenkt tanken? Å føle seg overflødig, å føle at ingen bryr seg, og i tillegg ikke ha noen steder å gå – å være ensom er tabubelagt. Mange føler skam rundt det å ikke ha venner, kanskje til og med ikke engang familie. 

Bli bøssebærer her! 

Bli med å gi, bli med å dele, bli endel av et varmere samfunn, ved å delta som bøssebærer eller gi så det monner, søndag 21. oktober. Pengene går uavkortet til Kirkens bymisjon i samarbeide med NRK.

Kilde: Kirkensbymisjon.no

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

vargas12.com
Les også vår forrige artikkel
Hva er normal Sex?

Hva er normal Sex? Du kan trøste deg med at all sex er normalt, så lenge det finnes preferanser til...

Lukk