Som bøssebærer er du med på å gi livsviktig hjelp til mennesker som lever i krig og konflikt. Her er skjema, som gir deg muligheten til å vise at du bryr deg. Ved å være en av melding mange som går med bøsse søndag, hjelper du Røde Kors med å gjøre en livsviktig jobb for de som lever i krigsområder. 

Vi som bor i trygge Norge, har alt vi trenger; ikke minst en varm og trygg seng, våre barn, trygge hverdager. Flere steder i verden legger barn seg til å sove, men vet ikke om de våkner igjen. Krig er deres hverdag, krigen varer – også om natten. Du får nå en unik mulighet til å gjøre en forskjell, for mennesker i krig.

Enten ved å gi så det monner når det ringer på din dør søndag 23. oktober, eller vær med å bidra som bøssebærer selv.

tvaksjonen-toppbilde1600x Foto: RødeKors.no

Det skal også være kongelig besøk i anledning TV-aksjonen 2016.

Meld deg som bøssebærer i skjemaet. Du vil bli kontaktet med informasjon om tid og oppmøtested.

Tidspunktet for bøssebæringen er mellom klokken 16.00-18.00 søndag 23.oktober.

  • Er du under 18 år, må du gå i følge med en som er voksen.
  • Ønsker du å gå sammen med en venn, holder det at en av dere registrere seg som bøssebærer.

Årets TV-aksjon skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – mennesker rammet av krig og konflikt. TV-aksjonen 2016 går til Røde Kors. Sammen skal vi gi livsviktig hjelp til ofre krig og konflikt. Gjennom TV-aksjonen skal mer enn to millioner mennesker få livsviktig hjelp.

Årets TV-aksjonsmidler går til Røde Kors sitt arbeid i ni land: Syria, Libanon, Sør-Sudan, Afghanistan, Myanmar, Somalia, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene går også til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

Røde Kors er mange steder den eneste hjelpeorganisasjonen som slipper til med humanitær hjelp, og har gjennom lokale frivillige tilgang til dem som ellers ikke får hjelp. Gjennom TV-aksjonen skal flere mennesker i krig- og konfliktområder få livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Behovet er enormt, og hvert bidrag er med på å redde liv.

Nå kan du endelig gjøre en liten forskjell selv, ved å bidra som bøssebærer. Vargas12.com gir 500 kroner til TV-aksjonen, og oppfordrer alle bloggere til å dele budskapet, og til selv å bidra med 500 kroner til Røde Kors.

Du kan følge TV-aksjonen på NRK1 og på NRKP3.no, TV og Radio allerede fra onsdag 19. oktober.

Les mer om TV-aksjonen her.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Marit Bjørgen og Therese Johaug legger opp!

Begge Norges store stjerner, kan finne påkjenningene for store, regelverket for komplisert og prisen for å fortsette karrierene i langrennsporet...

Liverpool – Man United, vrakes Rooney til storkampen?

José Mourinho, mesterhjernen som vinner de viktigste kampene, "The Special One" som nå har sin aller vanskeligste oppgave, å skal...

Lukk