Hvorfor er nesten all TV-reklame så gørr kjedelig? Det brukes enorme summer på TV- reklame i Norge, men de aller fleste er kjedelige og har ikke noe futt. Det er jo noen som sitter, mens andre blir man bare irritert over å se og høre på. Hår produkter, shampoer, biler i alle fasonger som suser gjennom lufta i helt utenkelige bevegelser.

Flere reklamer på TV har også poblemer med å frambringe budskapet, og man sitter igjen som et spørsmålstegn. Det reklameres for alt! Fra  billige flybilletter til sukkerfri tyggis. Og fra hudpleie til den nye Opel modellen! Og den kanskje verste, den for TELE2! Cheap! En sau som snakker! Makan! Jeg spyr!

Så er det sesongreklamene da. Nå er det diverse Påskeprogram, Påskegodt, Påskekrim osv. Det er forsåvidt ok, men hvorfor skal alle mennesker være så fordømt kjekke, pene og vellykkede? De er jo rene fotomodellene, kan det ikke gå ann å få inn noen » hvermannsen» som ser ut som deg og meg da. Reklamen er jo for oss!

TV- reklamen er nok kommet for å bli dessverre. Men hvorfor lyden blir så mye høyere når reklamen starter, i forhold til det programmet man ser på, skulle jeg veldig gjerne fått svar på!

Jeg får holde meg til NRK, der er det reklamefritt, foreløpig…

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United- starten på slutten?

Manchester United, et av verdens mest kjente og beste lag for tiden. Men ikke det rikeste lenger. På langt nær!...

Vet du hva verdens mest kjente merke er?

Jo det er Coca Cola! Og det er etter nøysommelig markedsføring worlwide i mange år. John Pemberton lagde denne fantastiske...

Lukk