I september 1992 startet TV2 sine sendinger som en direkte konkurrent til NRK og de øvrige kommersielle kanalen som allerede var i drift den gangen. Siden da har TV2 spist seg inn på store andeler av TV-seerne som NRK hadde monopol på i mange år.

TV 2s VÅRPROGRAM: OL i Sotsju, «Samurai Sikkerhet», «Norske Talenter» og «Bloggerne» er noen av programmene TV 2 satser på våren 2014.Foto: TV2.no

Bra med konkurranse, det gir alle kanaler med respekt for seg selv og ikke minst oss seere et tvingende nødvendig, godt tilbud. Om det er bare nok kan selvsagt diskuteres lenge.

Her er ihvertfall et lite knippe av TV2s meny for våren og sommeren 2014. Høydepunktene står faktisk i kø, det er all grunn til å glede seg, spesielt om du er glad i sport på TV.

Allerede i februar er det vinter-OL i Sotsji i Russland, så går det bare noen måneder så er det VM i fotball i Brasil. For et idrettsår vi ser fram i mot.

http://www.youtube.com/watch?v=tAVUs0dcW58

– Tv2 satser på noen sikre og gode travere med et høyt seerantall, de prøver ut noen nye konsepter og vil strekke seg langt for å holde på de seerne de allerede har i dag. Konkurransen blant kanalene har ikke vært større noen gang. Nettflix og annen Internett-basert underholdning er en direkte trussel for TV-kanalene.

Nye programmer er  «Best i verden» og «Hvordan overleve,» vi får en ny runde med «Norske Talenter» og «Tid for Hjem.»  En av de største suksessene de senere årene for TV2 er utvilsomt «Hver gang vi møtes.» I årt er det også slagkraftige og fantastiske artister som skal synge hverandres låter med den gode samtale rundt bordet som prikken over i-en. Verdt å nevne er selvsagt Øivind Elgnes, Lars Lillo-Stenberg, Alexander Rybak, Anneli Drecker og Sigvart Dagsland.

Her blir det garantert mye grining igjen. Heldigvis.

TV2 leverer også i 2014 andre spennende prosjekt. Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegaard skal igjen ut på langtur, denne gang uten sykkel. Truls Svendsen skal reise med hurtigruta og knallsuksessen  «Vårt lille land» får vi også se igjen til våren. Er det ikke fint å ha noen godbiter å kunne vente på gjennom vinteren?

Årets største satsing for TV2 er utvilsomt OL i Russland, de har nemlig sikret seg rettighetene alene i Norge, hvilket vil utgjøre store deler av årets budsjett for Norges største kommersielle TV-kanal.

Så gjenstår det å se om Ola og Kari Nordmann aksepterer TV-reklame midt i innspurten på 5- mila eller skiskytterstafetten.

 

Vargas

Tags: TV2

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner vet hva de vil ha i senga

I vår seksuelle verden er det ikke så viktig hvem man har sex med, bare man får muligheten til å...

Oslo er Nordens ranshovedstad- norske ungdommer står bak

Du irriterer deg over idiotene som raner uskyldige i Oslo, men visste du at de aller fleste skjer av norske...

Lukk