TV2 graver sin egen grav, med for mye reklame! Alle vet at det er via reklame, de kommersielle TV-kanalene har sin viktigste og største inntjening. Men nå tyder mye på at det norske folk, rett og slett er dritt lei alt hva TV-reklame angår.

Flere av de aller sikreste kortene, sliter med synkende seertall.

Men hva kan man vente seg, når Thomas og Haralds «Senkveld» har en seks minutter lang reklame om potetgull, mellom første og andre akt? TV2 er i ferd med å ødelegge for seg selv, folk flest, flykter fra reklame-kanalen, og kommer sannsynligvis aldri tilbake. For det er tilbudene for gode andre steder.

Netflix, Viasat, HBO og til og med god gamle NRK, har langt bedre tilbud til stadig mer krevende seere. TV2 har sovet i timen alt for lenge, nå får de svi for det så det holder. Billige, forutsigbare bake og kokke-program, kjedelige og elendige konkurranser som går igjen og igjen har gått ut på dato.

Ola og Kari Nordmann vil ha kvalitet, noe som trigger nysgjerrigheten, noe som går rett i hjertet og som starter en prosess.

Ikke tanketomme duste-program, med opp til ti minutter reklamepause, med alt fra mobiltelefon-abonnement tilbud, til fantastiske nye bind, kremer og salver som gjør deg femti år yngre. Vi er faktisk ferdig med all TV-reklamen, endelig vises det også på antall TV-seere.

TV2 graver sin egen grav, med for mye reklame!
Harald og Thomas  Foto: TV2 underholdning
TV2 graver sin egen grav, med for mye reklame!
Fredrik Skavlan Foto: NRK.no

TV2 graver sin egen grav, med for mye reklame!

Ok. Det finnes, til tross for den jævla reklamen, noen få gode unntak. «Petter Uteligger» gav oss et spark i ræva, vel fortjent. Et glimrende konsept. Mer av det. «Farmen» er fortsatt Norges mest populære reality, men forvent lavere seertall også her, TV2.

Også «Hver Gang vi Møtes» hadde noe spesielt over seg, i de to første sesongene. De to siste derimot, har det blitt for ensformig og forutsigbart, til tross for nye artister hver gang. Synkende seertall også her.

Sammenligner man NRK og TV2, er det lett å se forskjellen på den gode underholdningen og hvor kvaliteten ligger. Hos rikskanalen er det langt mer tyngde bak de aller fleste program. Hos reklamekanalen, er det lettvekterne som forsøker å holde tømmene. Alt for mange like program, med de samme oppbrukte ansiktene.

Var det noen seere som i det hele tatt så ferdig spenningsserien «Okkupert«?

«Senkveld» har f.eks gått ut på dato for lenge siden. Thomas og Harald er fine fyrer, men burde ha funnet på noe annet. Folk flest vil ha noe å bryne seg på.

Den gangen Halvar Flatland styrte Casino-skuta på TVNorge, hadde han godt og vel 1 million TV-seere. Han kom med noe helt nytt og banebrytende, han gav bort villaer på direktesendt fjernsyn og gjorde REMA 1000 kjent for folket. I tillegg tjente han seg styrtrik.

Nå er det kun OL, Melodi Grand Prix og andre kjempe-arrangement som makter slike tall.

Gull-rekka på NRK, med Fredrik Skavlan i spissen, hadde gode seertall for noen år tilbake, men også her er kurven dalende. Årsaken er sammensatt og forklarlig. Vi ser mindre på TV, går mer på kino og ser mer på filmkanaler, dessuten er underholdningstilbudene mangedoblet på få år.

Siden 2014, har TV2 mistet titusenvis av seere til en rekke av sine konkurrenter, mange utvilsomt til NRK. Fordi rikskringkastningen satser på kvalitet og tar seerne på alvor. TV2, tror det holder å ha kjente fjes på skjermen, så er det godtatt at det er en kjendis som er med i programmet. Lavmål, TV2.

Det faktum at de mest kjente og lengst levende programmene, mister seere, burde ha fått alarmklokkene til å ringe høyt hos ledelsen i TV2, men de er kanskje fortsatt handlingslammet? Eller vil de dø for eget reklame grep? Du vil få endret din TV-hverdag allerede kommende høst.

Kanalene vil strekke seg langt, og lengre enn langt i kampen om TV-seerne. Noen kanaler må revolusjonere programkonseptet og gi oss unike, nye og spennende program, alt tyder på at det ikke blir TV2.

NRK er allerede TV-vinneren i det 21. århundre i Norge. Punktum.

Kilde: Kampanje.com

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kåte ungjenter onanerer mer enn du tror

Kåte ungjenter onanerer mer enn du tror. Det er det mange gjør da. Selv rørte du ved deg selv lenge...

Leicester – miraklet, som ikke kunne skje …

Leicester – miraklet, som ikke kunne skje. Allerede søndag 10. april kan Premier League være avgjort. Og det er lille...

Lukk