TV2-høsten 2014, vinner TV-krigen? Snart er alle de store kanoene i gang på TV2. Konkurransen er tøffere enn noen gang, men Norges største kommersielle TV-kanal vet å sette standard.

De satser på det de vet slår an, “Skal vi danse” “Farmen” og bønder som forsøker å bli sammen med en annen bonde i “Jakten på kjærligheten”. 

TV2 og deres samarbeidspartene ligger ikke på latsiden og har til denne høsten produsert en rekke nykommere som forhåpentligvis få deg, meg og så mange som mulig til å bli værende på deres kanal.

Da må man satse hardt. Det er tøffere enn noen gang å få TV-seere til å bli sittende uten å skifte kanal.

TV2 “kriger” ikke bare med NRK, TV3, TVNorge osv, de sloss også med alle de nye internettbasserte film- og TV-kanalene som HBO, Netflix og dets like.

Vi mennesker er vanedyr og liker gjerne å se på hva vi liker fra før, dette vet TV-kanalene godt,  nettopp derfor satses det igjen på dans, reality og kjærlighet først og fremst.

– Av det nye som tilbys, som er verdt å nevne er Norges morsomste Truls. Unge Svendsen skal endelig få lov til å prøve seg som ekte skuespiller. I komiserien “Meglerne” får vi se en helt ny side av herlige Truls Svendsen (Ken Olsen) som spiller en skikkelig drittsekk.

Han mister jobben, kona og sin kjære mor i løpet av kort tid.

Om TV2 klarer å gjøre en slik tragedie om til humor kan du se fra 11. september.

TV2-høsten 2014, vinner TV-krigen?

Li Gård i Stange Kommune er Farmengården for 2014, realityserien er under innspilling og starter snart på TV2.

TV2-høsten 2014, vinner TV-krigen?

Gaute Grøtta Grav  (35) skal være programleder for det som er Norges mest populære reality-serie. Premien er som tidligere sesonger, en bil og en hytte til en samlet verdi på mer enn 1.3 millioner kroner. “Farmen starter 22. september der 14 deltagere spiller spillet seg i mellom, og som til slutt gjør at en deltager sitter igjen som vinner- like før jul.

Dritseint med Edel“, er enda en ny-satsing der Henriette Steenstrup skal utfolde seg selv med sitt alter ego. “Hotel Cæsar” eksisterer fortsatt og vil øke i drama utover vinteren og endelig kommer guttaboys tilbake etter en lang sommerferie. “Senkveld” med Nummis og Rønnis har premiere fredag 5. september.

Best av de beste” har vært meget populært på TV2 i alle de fire sesongen serien har gått. Nå blir det en ny sesong med ny programleder. Inn for Carsten Skjelbreid kommer sportsanker Thea Olsen. Ikke mindre enn ti av de beste idretts-personlighetene i Norge skal gjøre opp om tittelen best av de beste.  Her er deltagerlisten:

  • Therese Johaug
  • Tiril Eckhoff
  • Johannes Thingnes Bø
  • Silje Norendal
  • Håvard Tvedten
  • Ole Kristian Tollefsen
  • Nora Mørk
  • Magnus Moan
  • Melissa Wiik
  • Øystein Pettersen

“Best av de beste” kommer på TV2 i løpet av høsten. Det samme gjør en ny sesong av “Bloggerne” og et innblikk i artisten Sandra Lyng Haugens liv, i serien “Sandra usensurert“. Disse to sistnevnte programmene vil bli å se på kanalen Bliss, som eies og drives av TV2.

Som om ikke det var nok så vil Dorthe Skapell fortsette ufortrødent videre med sin baby, “God kveld Norge“. Den danske krim-serien “Dicte” kommer heldigvis med en ny sesong. En annen helt som vender hjem er Sturla Berg Johansen som skal sjekke om voksne kan være “like smart som en femteklassing“. Alt dette begynner i løpet av høsten 2014.

Skuespiller Stig Henrik Hoff har premiere søndag 7. september med sitt reise- og jaktprogram “Helt vilt“. Her er han sammen med kokken Danièl Rougè Madsen som skal tilberede eventuelle jakt-suksesser. 

Mye tyder på at det er TV2 som vinner TV-krigen på norske skjermer- i hvert fall helt til NRK setter i gang med den berømte “gullrekka”.

Foto: TV2/Underholdningsavdelingen

Vargas

Pin It on Pinterest