Du kjenner de fleste programmene fra før. «Farmen», «Skal vi danse,» «Norske talenter» og «Jakten på kjærligheten».

tilgir alle «Farmen» TV2s flaggskip

 

Sikre, populære serier som går gjennom store deler av høsten og langt inn i vinteren. Underholdning som gir klingende reklamekroner i kassa.

Men Norges største kommersielle TV-kanal tar sjansen på nye kort også. I langt større grad enn rikskringkastingen f.eks. Som holder seg til de aller mest kjente programmene.

Det du derimot bør legge merke til er TV2s, storsatsning, TV-serien «Okkupert.» En forrykende action-serie, der russland okkuperer Norge. I nær framtid.

Denne har premiere 27. september.

 

«Okkupert» er en spenningsserie etter en idé av Jo Nesbø. Handlingen er lagt til Norge i nær fremtid. Russland har på vegne av EU satt i gang en «silkehanske»-invasjon av Norge, som har stoppet olje- og gass- produksjon på grunn av klimakrisen. Den offisielle forklaringen på den russiske okkupasjonen er at de skal sikre Europas tilgang til olje og gass før de igjen overlater Norge til selvstyre når det er oppnådd.
«Okkupert» undersøker hva som skjer i et okkupert land når livet tilsynelatende går videre som normalt på overflaten. Hvis alle kan fortsette sine liv, beholde sine materielle goder og fortsatt føle seg trygge vil de gjøre opprør? Vil de sloss?

TV2

– Ellers er det nok ellevte sesongen med «Farmen» de fleste, ser fram til, om man skal se på seertallene. Hvordan vanlige folk klarer seg i utfordrende situasjoner, tett sammen med andre, uten vanlige hjelpemidler og lite mat – er fortsatt meget populært.

Programleder for «Farmen» 2015 er heldigvis, Gaute Grøtta Grav. Innspillingene er allerede godt i gang ved Øvre Holsjøen, midt på tykkeste Romerike.

Den eldre garde ser fram til kjente som svinger seg på parketten, og det som passer for hele familien må være «Norske Talenter.» Truls Svendsen er også tungt inne i underholdningsavdelingen i TV2.

TV2s nye programmer må nevnes. Både «Hæsjtægg» og Tusvik & Tønne Talkshow, vil skape overskrifter utover høsten og vinteren 2015. Les mer på TV2.no

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United henter Barcelona-spiller!

Manchester United chief executive Ed Woodward was in Barcelona on Monday trying to tie up the £22m signing of forward...

Bølgen – kun en film, foreløpig….

Endelig en norsk film med store forventinger, og som innfrir til de grader. "Bølgen" har alt en god film skal...

Lukk