TV2 sender alt fra Premier League – Sesongstart 16. august! Tusenvis av nordmenn er anglofile, de elsker alt som har med England generelt, men fotball spesielt. Ventetiden er over!

Ingenting forener flere til å elske en og samme idrett som fotball, det har TV2 tatt konsekvensen av og sender samtlige kamper i fra Premier Leage, på den ene eller andre måten. Endelig begynner galskapen, endelig ruller den engelsk toppfotballen igjen. Millioner av hjerter gleder seg.

Bare Sky Sports skal sende mer fotball enn TV2. Takk TV2.

Fotball VM har sin sjarm, med ukjente lag og spillere, men engelsk fotball er noe helt spesielt, spesielt for mange nordmenn som er vokst opp med Tippekampen på NRK, den gangen vi hadde bare NRK.

– For alle oss som har forelsket oss i et lag som spiller denne fantastiske sporten, vet å sette pris på når det endelig starter igjen etter en alt for lang sommerferie, til tross for et langt VM.

Den ekte fotballen spilles i England, og kun der. Det er noe med arenaene, pubene, spillerne, lukte, de jævlige hamburgerne, de møkkete dassene og det engelske folket.

TV2 sender alt fra Premier League - Sesongstart 16. august!

TV2 sender alt fra Premier League – Sesongstart 16. august!

Det er her den ekte fotballen spilles, ikke nødvendigvis i Premier League, men over alt på øya i alle divisjoner i alle byer og tettsteder. Vi kan ikke få nok. Endelig starter en ny sesong og vi gleder oss. Sammen med likesinnede.

TV2 slår på stortromma og skal denne sesongen ha et studio i England i forkant av de største og viktigste kampene etterhvert som disse kommer som perler på en snor. I tillegg blir det konkurranser for seerne via sosiale medier, og det vil bli lagt stor vekt på å få internasjonal kvalitet på gjestene i studio.

Sportsanker for TV2 Sport er Jan-Henrik Børslid fra Bergen, kommentator på svært mange kamper fra England blir som vanlig Øyvind Alsaker, også han i fra Bergen.

Tidligere engelske og norske spillere, kanskje også noen aktive vil ta turen innom studio for å være sidekommentarer og eksperter etterhvert som sesongen går. 31. august blir det på ny maraton sending. Da stenger overgangsvinduet, og mange spillere får nye arbeidsgivere.

Den kommende sesongen i Premier League vil bli den mest spennende noen gang fordi det er hele fem forskjellige lag som kan vinne til slutt.

En liga som har absolutt alt man kan tenke seg, de største stjernene, den største dramatikken, de fineste målene, de mest arrogante trenerne, den beste fansen og de fortvilte eierne som ser pengene renner ut av klubb-kassa fortere enn penger kommer inn, er det rart vi gleder oss?

TV2 sender alt fra Premier League - Sesongstart 16. august!

Gutta Boys som gir deg dine største gleder fom 16. august Foto: TV2 Sport

Bare en kjærlighet varer evig, det er den kjærligheten som renner gjennom årene dine inn i hjertet og blir værende i sjelen din til du dør, kjærligheten til ditt lag, din klubb- varer så lenge du lever- hver eneste dag, døgnet rundt.

Endelig begynner den viktigste fotballen å rulle igjen.

Her er den foreløpige terminlista for kommende sesong.

Vi kan ikke spå, men tro at det er Chelsea som strekker det lengste strået og vinner Premier League-sesongen 2014/ 2015.

Kilde og Foto: TV2

Foto: Flickr/ In Mou We Trust

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Robin Williams selvmord romantiseres via sosiale medier

Genie, you're free. pic.twitter.com/WjA9QuuldD— The Academy (@TheAcademy) August 12, 2014 Å velge bort livet foran døden bør aldri være et...

Lukk