TV2 underholdning med nytt og trygt denne høsten. For det er når Ola og Kari Nordmann trekker innendørs, det satses for fullt i TV-bransjen. Kanalen gjør som tidligere høst-promo-er, satser på noe helt nytt og noe som de vet folket vil ha. NRK har ikke kommet med sin høstmeny ennå, vi venter i spenning.

Bergenet lesetid: 4 minutter

Fotball

TV2 har denne høsten og vinteren monopol på fotball-menyen, noe som utvilsomt er en stor fordel når man skal skryte av menyen for underholdning. Kanalen skal sende alt av Champions League, Premier League, landskamper og Europa League. For aller siste gang.

Og med alle rettigheter på den aller beste fotballen, er det ingen hemmelighet at TV2 vil sende svært mye fotball i høst og i vinter. TV2 underholdning med nytt og trygt, mest for de voksne, mindre for de yngste.

Neste sesong er det nemlig NENT som tar over rettighetene til Premier League.

NENT Group eier og produserer flere av Norges mest populære TV-kanaler, sportskanaler, serie- og filmkanaler, radiokanaler i tillegg til Viaplay, Nordens ledende strømmetjeneste. Kanalen eier Viasat, TVNorge, TV4, TV3 og TV6, samt en hel haug med radiokanaler.

NENT GROUP

Det vi vet alltid kommer tilbake til TV2, gjør det av gode grunner. Ledelsen i Norges største kommersielle TV-kanal analyserer seertallene som er helt avgjørende for å kunne tjene penger. Derfor må populære reality-serier leve videre – så lenge folks vil ha det som underholdning.

Kjære Landsmenn

Derfor vil både Farmen, Farmen kjendis og Skal vi danse komme på en TV-skjerm nær deg, denne høsten og vinteren også. Fordi det lønner seg for TV2 å lage nye sesonger med disse “gamle” gode og kjente programmene.

TV2 underholdning med nytt og trygt som folk vil kjenne igjen og nytt og spennende som vil få både ros og ris.

Det mest spennende nye konseptet som presenteres på TV denne høsten er “Kjære Landsmenn“.

En drama- og komedie-serie om et fiktivt kongehus, upløyd mark, javel, men også en enorm sjanse å ta, all den tid dette kan gå galt. Kan man fleipe med kongelige? Selvsagt kan man det, men det er ikke dermed sagt at dette blir suksess. Vi er usikre på om dette slår godt nok ut.

TV2 underholdning med nytt og trygt

Det er dyktige skuespillere som står for de viktigste rollene. Ine Jansen spiller dronning, mens Atle Antonsen spiller Kong Johan, et fiktivt kongepar som lever i det moderne Norge av i dag. Det blir sannsynligvis morsomt, dramatisk og nytt. La oss gi serien en sjanse, da.

Premiere på “Kjære Landsmenn” er 18. september på TV2 og TV2 Play.

Farmen og Farmen kjendis

Året er 1921 og høstens Farmen-gård ligger ved Steinsjøen, på grensen mellom Østre Toten og Hurdal. Her skal 14 forpaktere sørge for gårdsdriften mens gårdeier Johan Steinsjøen har reist til Russland med Fridtjof Nansens hjelpeorganisasjon for å hjelpe til med hungersnøden som har oppstått der etter krigen.

TV2 Underholdning

Farmen har vært TV2s flaggskip i 20 år, det er altså en hel generasjon unge Nordmenn som aldri har opplevd et år uten Farmen, med noen få unntak. Siden 2001 har denne realityserien rullet over skjermen.

Vi har sett ulykker, dyrefødsler, par forelske seg, krangling, manipulasjon, dårlige tapere og verdige vinnere år ut og år inn. Og at deltagerne har fått venner for livet på gården. Nordmenn elsker rett og slett Farmen. Og vi lover å gi deg muligheten til å melde deg på, så snart Strix og Farmen ønsker nye deltagere. Alt du bør gjøre er å melde deg på vårt nyhetsbrev, for å få våre ferskeste artikler før alle andre.

TV2 underholdning med nytt og trygt på menyen for høsten 2021 og vinteren 2022.

Farmen kjendis har også blitt et populært innslag pakket inn i samme format som den originale Farmen-drakten, men bare et litt kortere opphold for kjendisene. I år får du se om Sofie Elise forelsker seg, eller ikke. Ryktene svirrer om hun har falt for Norges tøffeste, Isak Dreyer.

Vi tar også med at TV2 kommer med en ny runde “Jakten på kjærligheten“, “Sofa” i oktober, “Huskestue” er allerede i gang, og jaggu kommer det ikke mer “Åsted Norge” og “Vårt lille land“, også.

Det blir mest gammelt og traust, men også nyheter på TV2 i månedene som kommer.

Vargas

Pin It on Pinterest