I følge det anerkjente tyske fotballmagasinet Kicker, skal Thomas Tuchel (44) være mannen som får oppgaven og hoppe etter Arsene Wenger i Arsenal. Neppe en bragd er det mange som sier – da bør de få opp gluggene.

Etter Sir Alex Ferguson, er det den franske veteranen som har hatt størst suksess i engelsk fotball.

I sesongen 2003-2004, vant Arsenal Premier League-tittelen, og maktet en fantastisk prestasjon, ved å gå ubeseiret gjennom 46 kamper. Arsene Wenger, er og blir en legende med stor suksess for Arsenal, derfor er det ventet at 68-åringen får en viktig rolle i styret for London-klubben, etter sesongen.

Arsene Wenger har vunnet ligaen tre ganger, syv ganger FA-cupen og syv ganger Community Shield, siden han tok jobben som manager for Arsenal 1. oktober 1996.

I 2006, ble Wenger valgt inn i ‘English Football Hall of Fame‘ som en anerkjennelse for hans bedrifter som manager i engelsk fotball.

Thomas Tuchel tar over Arsenal etter Arsene Wenger Foto: Wikipedia.org

Arsene Wenger (68), som fortjener langt mer heder og ære for jobben han har gjort, som manager for Arsenal, enn han har fått de siste årene. Utenfor banen har franskmannen hjulpet tidligere spillere med private utfordringer, på banen har unge spillere blitt fulgt opp, og Arsenal Arena «Emirates Stadium» som sto ferdig i 2006 har blitt tildelt mye av æren hos Wenger.

Den nye sjefen, Thomas Tuchel tok Borussia Dortmund til Europa League-kvartfinale som endte med tap mot Klopps Liverpool. Deretter ble det suksess i den tyske cupen året etter. Der daværende spiss, Aubameyang, Nå i Arsenal – gjorde 56 mål på 63 kamper, og Tuchel hadde vunnet sitt aller første trofé.

Mange hadde håpet på at Wenger trakk seg etter forrige sesong, som ble avsluttet med FA-cup-trofeet, men han valgte å gå på en sesong til, som så langt ikke har stått til forventingene.

Det er ventet at tyskeren Thomas Tuchel tiltrer 1. juli 2018.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sondre Justad står fram som bifil

Sondre Justad står fram som bifil. Når en artist av Justads kaliber står fram som bifil, er det overraskende og...

Dine favoritter på Netflix?

Dine favoritter på Netflix? Påsken går med til å se god krim, spise og drikke for mye, få dårlig samvittighet...

Lukk