Julebordsesongen er i full gang. Når alkoholen går inn går vettet ut. Noen drikker sterke drinker for første gang. Da er det lett å få mye på hjertet som sjefen bør få vite. Det er vel og bra. Noen mener å ha et så godt øye til sjefen at det kan være på plass med et framstøt. Det kan gå bra, oftest er det verst å møte på jobb mandagen etter.

Fulle ansatte som bruker julebordet som arena for lønnsforhandlinger eller andre diskusjoner med sjefen er en klassisk setting. Er det andre ting som bør diskuteres er det dessverre en del ansatte som velger årets julebord til denne diskusjonen.

– Utroskap, fylle- klining, og krangling er en del av den norske julebordtradisjonen. Ikke la deg styre av andre, men pass på deg selv, drikk ikke mer enn du selv tåler. Husk at du skal på jobb igjen. Dessverre er moralen lav for utroskap i Norge. Det er også undersøkelser som viser at det er selvstendige kåte kvinner som vet hva de vil ha som innehar den økende statistikken. De gjør mye for å oppnå sine våte drømmer. Helst med litt «bluss på lampa».

– Noen kvinner har så stor tro på egne ferdigheter, egen stolthet og selvtillit så de legger like gått ann på øverste sjef i konsernet de jobber i. En sjef er en sjef. Det kan hende en eldre herre som blir smigret av en ung vakker kvinnes pågåenhet, og derfor gir etter for hennes sjarme. Men de aller fleste sjefer avfeier et hvert smiske forsøk på strak arm.

Kvinnelige konsernsjefer er dessverre i et mindre tall i Norge, men de få som er her er tøffere enn de fleste menn. Det vet de fleste, derfor er det ingen menn som tør å prøve seg heller.

Ikke la årets viktigste fest bli din bane i bedriften. Det har skjedd tidligere at ansatte har mistet jobben grunnet utagerende oppførsel. Det kan det umulig være verdt.

Et julebord skal ha tre viktige punkter.

God mat, god drikke og godt humør. Er alle disse på plass er det duket for en hyggelig aften.

Bare husk at du har et liv etter festen og at du skal på jobb igjen.

La bilen stå dagen der på!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva kan gjøre Linnéa frisk?

  Linnéa Myhre har etterhvert blitt et kjent navn. Moldejenta har 70.000 lesere ukentlig på bloggen sin “Alt du vet...

Big Brother finale hvem vinner?

  Foto: TV2.no Jeg var rimelig sikker på at det var Joacim som skulle vinne da han var blant de...

Lukk