Uforpliktet sex? Med hvem? Å være kåt er en følelse vi liker og higer etter. Noen ganger ønsker vi å komme dit ved å trekke fram det som tenner oss, andre ganger kan man som kvinne våkne og være sprengkåt. Noen ganger som mann kan man lide over grenseløse kåthet, uten alltid å kunne få utløst spenningen.

I disse #metoo-tider, skal man vokte seg vell for å ta munnen for full.

Mange kvinner har i disse tider fått gravd opp minner fra situasjoner de skulle ha vært foruten. Mange menn går rundt å skammer seg over situasjoner, hvor mannen i dem har tvunget seg på – hjelpeløse offer. Noen kvinner, noen menn.

Kan det være denne grenseløse kåtskapen som er skyldig i all elendigheten, og i så fall – hva kan gjøres med det? Likesinnede, like kvinner og menn bør møtes, for å få uløst spenningene. Selvsagt handler det om mer enn kåthet. Misforstå meg rett.

Det handler om egoisme, makt, arroganse, hersketeknikk og en trang til å bli sett. Menn utnytter sin posisjon i jakten på å få seg et nummer. Det handler til slutt om én eneste ting. Å få tømt seg.

Uforpliktet sex? Med hvem?
beautiful young brunette woman Photo: tomas del amo

Sex-dating” er og blir et tabubelagt tema. Heldigvis hadde jeg nær sagt, finnes det både kvinner og menn som er så higen etter sex, at de velger å hente en fra nettet. Begge får det de trenger, uten å bryte loven. For du er selvsagt klar over at det er forbudt å kjøpe sex i Norge?

Det faktum at det er forbudt å kjøpe sex, gjør det svært attraktivt å lete etter en som er opptatt av det samme – nemlig uhemmet sex, helt uten betingelser og med størst mulig hengivenhet, men på lik linje for hvordan dette skal skje.

Uforpliktet sex? Med hvem?

De fleste kjenner til alle vovete fantasier og tabuer som finnes. Å ha sex med en fremmed, en man ikke engang vet navnet på – er høyt oppe på lista over nordmenns våteste drømmer. Faktisk for begge kjønn.

Hun ser for seg flere bankede, dryppende og fristende lem, som står klare til å penetrere henne i alle hull, hun ser for seg de glinsende kroppene, gjerne fire, ja så mange som seks menn. Samtidig.

Han vet hva han vil ha, han vet hva han tenner på, men det blir som oftest med drømmen og fantasien. Men noen menn, tør å gjøre ønsker og tanker om til handling, de tar saken i egne hender og møter opp hos den fremmede kvinnen, og hennes partner – eller der hun er alene og lengter.

Til og med noen kvinner benytter seg av dette tilbudet, via nettet.

Selvsagt er det tabu å skrive om, og mene noe om det som er ‘forbudt’ i de flestes mening. Selvsagt blir man gjort til latter om man går ut offentlig; hos venner og kjente, hvor man forteller hva man som kvinne eller mann drømmer om, seksuelt. Vi nordmenn er naive, vi ligger én hel generasjon tilbake for flere andre nasjoner, som har kommet langt lengre i sin seksuelle kultur.

Bare i Finland er det langt vanligere å finne kvinner som lever i pakt med sin ektefelle og barn, men har en elsker på si – som alle kjenner til. Så kalte polyamorøse, som elsker flere enn bare sin partner. Norge fikk sin første offentlige organisasjon i 2016, mens mange andre land har hatt dette fenomenet, populært eller ikke, i flere tiår.

Så lenge det finnes mennesker på kloden (mange mener at det er det ikke veldig mye lengre det gjør) vil det finnes måter og teknikker som gjør det enklere å finne noen å ha sex med. Uten å måtte dra vedkommende inn i kriken og foran presten. Ekteskap og giftemål, slik vi kjenner det i dag, kan være borte for godt om noen få generasjoner.

Har du lyst har du lov. Sørg for å nyte livet ditt i lange drag, uten sjenanse eller frykt for hva andre måtte mene om dine drifter, vaner og begjær.

Om du finner de rette miljøene, vil perfekt sex få en ny meningen og du vil aldri se deg tilbake.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nora Mørk-bildene tar av på nett

Nora Mørk-bildene tar av på nett. Dessverre er det ikke mulig å stoppe det, når det først er i gang....

Lukk