Unge har sex med begge kjønn, uten å påstå at de er verken bifil, hetero-seksuell eller homofil. Disse menneskene som lever opp som generasjon X har ikke de samme preferansene som sine foreldre eller besteforeldre. De er friseksuelle i sin legning. Som betyr at de ikke lar seg påvirke av kjønn, men personlighet – når de søker en partner. Slik vil det være i framtiden også.

Derfor er samfunnet i en voldsom endring, riktig nok i startfasen av en ny familiestruktur vi ikke har sett før. Vi vet om de Polygame, som forelsker seg i flere og lever åpnet i flere forhold. Men dette er altså et skritt videre. Man går inn i forhold med kvinner, som kvinne, med menn som kvinne, og det motsatte som mann.

Lest? Vær veldig stolt av kiloene dine

Unge har sex med begge kjønn – med god samvittighet. Ikke alle, men stadig flere forelsker seg i personer de møter – som har en tiltrekningskraft og som de finner god kjemi med. Uansett kjønn. å tiltrekkes av samme kjønn er ikke nødvendigvis homofili. Noen velger å være åpen, andre synes det er belastende å være åpen om det å være villig til det – å kunne ha sex med begge kjønn.

Sophie Elise Isachsen

Sophie Elise Isachsen skriver om tema i sin nye bok, “Ting jeg har lært” som er Norges mest solgte bok denne høsten. Et forbilde, en Influencer, forfatter, blogger og kvinne som har hatt stor suksess i mange år. En kvinne unge jenter ser opp til som et forbilde. Og en kvinne som har mannlig kjæreste, men som har gjort opp sine egen meninger om forhold med kvinner. Forfatteren har lenge vært åpen om det å forsøke ut sine drifter ved å ‘date’ kvinner.

De bifile har sex med begge kjønn, men velger da å kalle seg det. Stadig flere velger seg den måten å finne partner på, men de ser ikke etter kjønnet, de ser etter mennesker som passer inn i deres “persongalleri” av mennesker de kan falle for. Rett og slett, som de kan gå inn i et seriøst og langt forhold med – uten å sette seg selv i bås med en legning.

At lesbiske og homofile får leve som heterofile, er med på å la kjønnsdebatten stilne. Det gir også muligheten til alle friseksuelle å leve ut sine liv på den måten de ønsker. De ønsker å møte mennesker, ikke kvinner eller menn. Bare mennesker. De friseksuelle kan forelske seg i hvem som helst.

Friseksualitet er definert som «En person som evner å fantasere og føle erotisk tiltrekning til, eller inngå i en seksuell interaksjon med individer. Uavhengig av ; kjønn, farge eller annen tilhørighet, og som avstår fra å bli plassert i en generell kategori som f.eks hetero-, homo- eller biseksuell. En friseksuell person kjennetegnes som et individ fri fra fordommer og aversjon med hensyn til enhver samtykkende kjærlig seksuell interaksjon.

Wikipedia
Unge har sex med begge kjønn

Forskning

Forskning viser at menn blir mindre menn, kvinner forblir feminine, men snart sitter vi å tisser alle sammen.

Kjønnsforskjellene viskes ut – menn blir mer feminine. Dessverre for alle menn, viser nyere forskning at testosteronet svekkes og østrogen, altså det kvinnelige hormonet forblir like sterkt. Unge har sex med begge kjønn – uten at det spiller noen rolle om det er med samme kjønn.

For hundre år siden, var det stor forskjell på alle kvinner og alle menn.

Selvsagt eksisterte feminine menn den gang som nå, men de var færre, de levde i skjul og turte neppe leve ut sin legning, for ikke å bli utstøtt. Homofile menn fantes også, men den gang var det ulovlig, og man kunne risikere både liv og helse om man sto fram. Faktisk ble det ikke lov å være lesbisk eller homofil i Norge – før i 1972.

Du kjenner deg kanskje igjen, eller kjenner unge gutter, menn eller voksne som oppfører seg mer feminint enn andre? Dessverre vil dette problemet øke, om det ikke finnes løsninger på et meget sammensatt og vanskelig problem.

Ikke homo

Kjønnsforskjellene er tydelige, men de vil bli mer tydeligere år for år. Det som tidligere var typisk for menn forsvinner, menn generelt blir mer feminine og mer lik kvinner. Snart sitter vi alle og tisser. Unge har sex med begge kjønn og er på den måten i startfasen av en ny måte å finne en partner for. Vi vil få mange sammensetninger av par i årene som kommer.

Hvis testosteronet ikke blir sterkere, vil østrogenet ta over fullstendig og vi blir feminine kvinner, alle som én. Forskerne vet lite om hvordan dette kan endres, det finnes ikke svar på hvilke produkter som forstyrrer balansen mellom det kvinnelige hormonet mot det mannlige.

Noen menn ser for seg en fantastisk framtid, der de kan få utfolde seg i større grad, som bifil, homofil og friseksuell. Mange menn har fantasier om sex med andre menn, uten å ville gifte seg med vedkommende, altså bare ha sex, for sexens skyld.

Det vanlig A4-paret, kvinne og mann, med to barn, rekkehus og stasjonsvogn, vil ikke lengre være normalen.

Kjønnsforskjeller

Polygami er kommet til Norge, som betyr at menn og kvinner er gift eller i forhold med flere samtidig. Norsk lovgivning er ikke kommet lengre enn at det ikke finnes noen lov som gir rom for å leve som “Poly” i Norge. Noe som vil tvinge seg fram også her hjemme.

Kvinner og menn over hele verden er utro og skiller seg ofte i større og mindre grad. Vi leter etter en ny partner, allerede dager etter vi er smidd i hymnens lenker med den ‘rette’. Vi mennesker er neppe skapt for å leve i parforhold med kun én partner, kalt monogami.

Kjønnsforskjellene viskes ut, vi tenner ikke lenger på kjønn, men personlighet. Derfor lar både kvinner og menn det skinne gjennom at de kunne tenke seg å ha sex med begge kjønn, uten at det skaper noe problem.

Antallet friseksuelle kvinner og menn øker voldsomt, fordi begge kjønn tiltrekkes av personligheten framfor kjønn.

En kvinne som er gift med en mann, har få problemer med å ha sex med en annen kvinne. Menn kan ha sex med andre menn, uten at det har med legningen å gjøre, direkte.

De tiltrekkes heller av spenningen, personlighet, begjær, fantasier og på pikk. Men elsker å ha sex med kvinner også.

Vargas

Pin It on Pinterest

vargas12.com