Mulig det er en myte, men det kommer stadig opp tema, både i media og sosiale medier- om unge menn som tenner på modne kvinner. Har du ikke hørt om tilfeller der Cougars, MILF og andre kvinner som er betydelig eldre enn sine unge beilere? Og som får det som de vil?

Ikke alle unge menn ser mer på «svigermor» enn sin utkårede, men det er ikke til å komme unna. Det er populært blant godt voksne kvinner å legge ned unge menn, likefullt er det unge menn som faller som fluer for langt eldre kvinner.

Hva kommer det av?

Spenning? Læring, higen etter å vite mer for de kåte unge mennene, og for de modne kvinnene må det kanskje være ensbetydende med å være populær, attraktiv og sexy?

Hovedgrunnen til at yngre menn finner modne kvinner betydelig eldre enn seg selv så attraktiv, er nok også selvsikkerheten. En moden kvinne er bevisst sin kropp, hun vet hva som er best for seg selv og sin partner, hun er kåt og vet å være sexy.

Hun vet også at hun er populær nok til å få de hun vil, når hun vil.

– Modne kvinner vet veldig ofte hva de vil ha. De ønsker først og fremst oppmerksomhet, sex og menn som holder ut så lenge de selv ønsker. Slike kvinner finnes det stadig flere av og de gjemmer seg ikke bort.  Kvinner over 45 – på jakt etter gutter under 25.

Kun for sexens skyld, ikke nødvendigvis for et forhold florerer åpenlyst i Norge. Kanskje er det din svigermor som higer etter ung-pikk?

– Uansett hvor stor aldersforskjell man kan se blant menn og kvinner, har hun klasse og stil, vil en yngre mann ta kontakt med en eldre kvinne og bli ved hennes side. Spesielt hvis hun har penger. Mye penger.

-Yngre kvinner kan fort være mest opptatt av seg selv og sitt utseendet. Hun har heller ikke den viktig erfaringen hennes mor eller eldre kvinner har. Dessuten så har modne kvinner ofte langt mer penger enn sine døtre på jakt etter pikk.

Modne kvinner jakter ofte etter det spesifikke, det betyr at de reiser gjerne halve kloden for å få det. Single kvinner som lever sin andre ungdom vil ha det de har drømt om i et langt liv, i et kjedelig ekteskap. Når hun endelig er fri fra mann og barn så går hun etter drømmen, for mange er det å velte seg i menn.

– Norske kvinner som  velger å kjøpe sex i andre deler av verden, velger å ikke å kalle seg horekunder, men det er det de er. Norske modne kvinner som velger å reise til Afrika for å leve ut sine våte drømmer og få sex de bare tidligere har drømt om, betaler ofte mye penger for å få det som de vil.

– En MILF, du har kanskje hørt ordet fra amerikansk film, men også brukt i det norske vokabular, (Mother I like to fuck) er en eldre kvinne med visse kvaliteter som tiltaler yngre menn. De er ofte modne, ofte rike, selvsikre og ofte kåte kvinner som er svært populære også blant norske unge menn.

Selvsagt er det ikke noe åpent tema rundt eldre kvinner som reiser ut av Norge for å få det som de vil. Faktum er at stadig flere reiser ut for å få sin innerste drømmer oppfylt etter et langt og hektisk husmor-liv. De reiser gjerne til Asia, eller Afrika. Gambia skal være et av de mest populære reisemål for nordiske kvinner.

De mest populære reisemålene for dagens kvinnelige sexturister, bortsett fra Gambia, er Jamaica og andre land i Karibia, samt Kenya og andre afrikanske land, Thailand og deler av Asia, samt Sør-Europa. Det er gjort lite forskning på dette i Norge, men i Danmark har man anslått at rundt 1000 danske kvinner reiser alene bare til Gambia årlig.

Dette er et tabubelagt tema, men som ligner veldig på det faktum at eldre norske menn reiser til fremmede sex ferie destinasjoner for å kjøpe seg en kvinne for en kveld.

Nordiske kåte kvinner vet å sette krav, de finner seg gjerne yngre menn som de er stolte av å vise fram. Hva sier det f.eks om dere døtre eller tidligere ektefeller?

– Er det ikke klokt og riktig av modne damer å finne seg den mann som passer de best, uansett alder? Til tross for manglende kjærlighet? De får jo nesten alltid napp. Spesielt om de er villig til å bruke av sin formue, alt tyder på at det kan være en forutsetning….

 

Vargas

Tags: Aldersforskjell, Eldre, forelskelse, forhold, gammel, kåt, mødre, Tenning, ung

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Paradise Hotel 2015- Premiere-datoen er klar!

https://www.youtube.com/watch?v=fMlt5-dy17w Mandag 9. mars kl 21:30, sett av den datoen- for da begynner endelig din favoritt-serie igjen, kun på TV3....

Kåt på noe stort? Noe som fyller deg helt?

Da er det bare fantasien som setter en stopper for deg. Faktisk er det ikke helt uvanlig at sprengkåte kvinner...

Lukk