Julen nærmer seg og mye skal gjøres fram til jul. Da bør vi kanskje bruke juledagene til å tenke på barn i andre land som ikke har alt det norske, friske, glade og fornøyde barn har.

Mange barn rundt om i verden har ikke i nærheten av den overflod av luksus som det våre barn er kjent med i den norske jula. Du har hørt det før, og er kanskje litt lei av alle har det så mye verre enn oss.

Kan det ikke bli slutt på dette evinnelige maset om at vi må hjelpe hele tiden har du kanskje lyst til å si, eller kommentere i dette innlegget.

Da blir svaret veldig enkelt. Nei. Vi kan ikke slutte å bry oss, vi kan ikke slutte å gi til de som ikke har noe som helst. Jo de har kanskje en bolle ris. På deling. En hel familie.

Derfor er vi forpliktet til å dele med de som er både redde, sultne og bunnløst fortvilet over å kanskje måtte dø av sult, underernæring eller alvorlige sykdommer.

Bruk noen få kroner på de som ikke vet hva jula er…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Julekongen, tidenes beste julekalender BarneTV?

Julekongen på NRK. Foto: NRK.no NRK er selve flaggskipet i Norge når det kommer til produksjon av gode programmer for...

Prins William og hans Kate venter barn- en tronearving er på vei i London

Kate Middleton som er en av verdens mest fotograferte kvinner venter barn med sin ektemann prins William. Barnet vil bli...

Lukk