– 6. august ble et amerikansk helikopter skutt ned i Afghanistan. Ombord var det 30 soldater og av disse var 17 fra Navy Seals. 15 av disse var fra Seal Team six, som var med på å finne fram til og drepe Osama Bin Laden. 

– Denne krigen har kostet 1738 amerikanske soldater livet til nå. En krig som er med på å ødelegge USA`s økonomi, og en krig president Obama har innsett ikke kan vinnes. Tilbaketrekningen har begynt, men kom for sent til de 30 som ble drept 6. august.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rE_aeedjmdk[/youtube]

– Det er alltid ofre i krig, og i USA er man så forberedt på dette at man har sitt eget fond som skal hjelpe familiene til de som faller i krigen. Jeg er usikker på om noe lignende finnes i Norge, men det må jeg gjerne få beskjed om fra de som har kunnskap om dette.

«The Navy SEALS Foundation» tilbyr støtte ved å gi familier midler til minnestund tjenester, stipend til barn og ektefeller og bistand med andre finansielle behov.

The Foundation er selvsagt til en viss støtte da dette er med på å ikke gjøre problemene til familiene til de etterlatte, enda større.

Krigen i Afghanistan har også tatt flere norske soldaters liv. En krig Norge ikke burde vært med i etter min mening.

USA trekker ut nå.

Når følger det norske forsvaret etter og trekker ut sine styrker?

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.huffingtonpost.com/2011/08/12/afghanistan-helicopter-navy-seals_n_925078.html?ir=World#s327956&title=Jonas_B_Kelsall

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Håll i hop- Svensk par med trøstelåt til Norge

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MwTZ0BUSMJw[/youtube]  Krister Lundkvist og Malin Maggie har produsert og fremfører selv denne deilige låten som en direkte trøst til alle sørgende i Norge....

Anders Behring Breivik- Rekonstruksjonen i mål

22 dager etter Norges historiens verste massakre var Brevik tilbake på Utøya. Denne gang med massivt politioppbud og sikkerhets-tau rundt livet....

Lukk