Utendørs-sex? Spennende, pirrende, litt skummelt og ulovlig. Blir du fersket med å ha sex utendørs, vil det vanke en solid bot. Men mange nordmenn elsker sex i naturen. Noe for deg også?

De fleste har fetisjer som tiltrekker de driftene man har, her ligger nok utendørs-sex høyt oppe på listen for mange nordmenn. Da bør man vite at på offentlig sted, praktiserer man ikke sex, men mindre man ikke er til sjenanse for folk flest.

Lest? Her er de beste orgasme-triksene

Utendørs-sex? Click To Tweet

Sex på et ”offentlig sted” reguleres av straffeloven § 201. Der står det at den som i ord eller handling utviser ”seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd” på ”offentlig sted” kan straffes med bøter eller fengsel inntil 1 år. 

Formuleringen ”seksuelt krenkende eller annen uanstendig atferd”, omfatter da seksuell omgang og seksuell handling. Hva som menes med ”offentlig sted” står i straffeloven § 7. Der står det at ”offentlig sted” er ethvert sted som er ment for ”alminnelig ferdsel” eller et ”alminnelig beferdet” sted. Et ”alminnelig beferdet” sted er et sted hvor folk flest ferdes ”stadig” eller ”av og til”. 

Skogen er et typisk sted hvor folk flest ferdes ”stadig” eller ”av og til”, dog vanligvis på veier eller sti. Imidlertid vil et avskjermet sted i skogen, vekk fra der allmennheten ferdes, sannsynligvis ikke bli ansett som et ”offentlig sted”, da man ikke vil sjenere noen med sine handlinger. 

Ung.no

Er man bevisst hvor viktig sexlivet er, skal man selvsagt strekke grenser, bruke de virkemidler som passer for seg selv. Får man et kikk av å kle av seg i skogen, legge seg på et pledd og bare lytte, vil man selvsagt begynne å kjenne på kriblingene i kroppen, enten om man er alene, eller sammen med en helt spesiell.

Den dagen du blir bevisst dine egne behov, din orgasme, hvor viktig du er i ditt eget sexliv, i det øyeblikket lykkes du med å kaste alle hemninger å la orgasmen(e) herje vilt.

Enten de kommer av oralsex, sex med flere enn én partner, med kjæresten ute i det fri, med en person av samme kjønn hvor du første gang lar deg føre hen – av de sterke fantasiene du alltid har hatt.

Eller bare har skriftet batterier i favoritt-vibratoren, eller g-punktstaven, som du alltid har elsket, men ikke tørt å bruke så ivrig som endelig nå. Sex er så vanlig, men likevel så individuelt hva man tenner på og ønsker å gjøre, for å få et godt og fungerende sexliv.

Utendørs-sex?

Utendørs-sex?

Bare manglende fantasi og kreativitet setter en stopper for hvor man kan gjøre det. Jo mer åpenlyst, jo større sjanse for å bli avslørt, jo mer bobler det i blodet.

I bilen, var så populært før, men mangelen på plass har gjort det enklere å flytte akten ut i det fri. Gjerne slik at muligheten for at andre skulle oppdage dere – gjorde tenningen enda større.

Nordmenn er kreative og tenner på sex i naturen.

Nå bør du slippe hemningene løs, det er sommer. Bare pass dere for å sjikanere andre. En ting er å tenne på å bli oppdaget og sett når man er i full gang med å elske den man elsker, noe annet å bli tatt for sex på offentlig sted. Det gir en flau smak i munnen, smekk på pungen og en real bot. Alt etter som.

Lest? Vårkåt? 

Vi mennesker er skrudd sammen så forskjellig. Noen tenner på store menn med lite hår, andre tenner på små kvinner med store bryster, andre igjen tenner på å gå naken under stakken eller å bli sett på av andre når de har sex.

Det finnes et stort antall fetisjer som forteller hva vi tenner på, en fetisj som kommer høyt opp på listen er sexy undertøy og alt det som hører til.  Du har selvsagt lest bøkene om «Anastasia» og «Christian Grey»? Du tente litt på de ‘ulovlige’ aktivitetene?

Sex med en ukjent? Fantasier brukes til så mangt, men kanskje aller mest i den seksuelle og kreative delen av livet. Sex med en ukjent kan for noen være pirrende, for andre, spennende nok til å tørre å forsøke.

Å bli voldtatt er kanskje det verste et menneske kan oppleve – allikevel er det samtidig en fetisjisme som er populær blant særlig kvinner. 

De fantaserer om å bli tatt etter alle kunstens regler, gjerne av flere fremmede menn samtidig. Kan du se for deg kvinner, som du kanskje kjenner, som har slike tanker og våte drømmer? For du kan ikke se det på noen, hva de faktisk liker og hva deres sterkeste fetish er.

Tante Beate fra Mysen, kan hun virkelig tenke dette? Sannsynligvis ikke, kanskje fantaserer hun heller om sex med andre kvinner – enda hun har vært gift i 30 år?

At menn drømmer om å ha sex med to kvinner samtidig, er en gammel klisje som kanskje stemte en gang, men det har nok vært et overdrevent bilde av den gamle grisen som vil ha i både pose og sekk.

At kvinner skal tørre å tenke så forbudte og usannsynlige tanker, som å ønske å bli voldtatt er provoserende for mange menn.

Sex med en ukjent? Ville det ha ødelagt forholdet, eller kunne det ha vært et krydder i hverdagen, å bare gjøre det?

Vi vet at mange kvinner har denne spesielle fetisjen, våte drømmen de har i hodet når de mastruberer, at flere menn tar henne samtidig og fyller henne helt.

Selvsagt vil det alltid være en stor forskjell fra fantasi til virkelighet for de fleste, men noen lar drøm bli til virkelighet, og lar seg henføre av mange menn samtidig. Gjerne utendørs.

Utendørs-sex?

Syv av ti har hatt sex utendørs, og 34 prosent drømmer om gruppesex.

Norges dyreste rasteplass, «Solbergtårnet» ved E6 i Skjeberg, har blitt en sex-møteplass for menn. Der møtes likesinnede for å se, bli sett og for å få erfaring fra andre. I hvert fall var det slik da tårnet ble reist i 2010.

De fleste vet at det er en sjanse å ta da det er forbudt å ha sex på offentlig sted, og man kan risikere fengsel. Også blotting er selvsagt en risiko å bli straffet for, om man velger å kle av seg i tide og utide i det offentlige rom.

Bare fantasien setter en stopper for hvordan man kan ha sex i det fri, på offentlig sted. Parkeringshus, parker, strender, og i kirker. Jada, det har skjedd der også. I Guds Hus faktisk.

Utendørs-sex? Click To Tweet

Frankrike, Spania, Hellas og Italia har fengselstraff og skyhøye bøter for de som blir tatt og dømt for sex på offentlig sted. Så tenk dere godt om før følelsene tar overhånd i det fri, det som sagt forbudt, også i Norge.

I skogen vet man at det skjer litt av hvert.

– Det finnes store parker og skoger i mange storbyer i Europa, og helt sikker mange andre steder, der folk møtes for tilfeldig sex, gjerne med fremmede. Dette kalles, Cruising av de som kjenner til tema. Dette skal være svært utbredt i Storbritannia spesielt.

I Amsterdam, i «Vondelparken» har bystyret bestemt at det skal være tillatt for sex for alle. Det er altså i liberale Nederland.

Vi gjør det kanskje ikke like ofte som danskene og svenskene gjør det, men vi er slett ikke så tilkneppa som mange vil ha det til.

For nordmenn foretrekker mer enn en omgang på soverommet med lyset av bak til-trekte gardiner. Nordmenn elsker å la plaggene falle utendørs, og ha sex med kjæresten på stranda, i skogen eller i en park.

På tide å utforske om du aldri har forsøkt, sommeren er jo tiden for utendørs-sex.

Liker du våre blogginnlegg og artikler, følg vårt nyhetsbrev for daglige oppdateringer. De vil alltid være gratis.

Vi skriver for deg!

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
En av de beste valutakonverteren for Norge

Kjenner du dine valutakonverterene, når du er på tur? På reise i inn- og utland er det greit å vite...

Kommunikasjon!

Kommunikasjon! Det å kommunisere med hverandre, er noe menneskeheten har drevet med en stund. For veldig lenge siden, gikk det...

Lukk