SEX I DET FRI GIR DEG SELVTILLIT

 

Jeg mener alle par som er glad i hverandre og liker sex også bør utfolde seg i gudsfrie natur. Mange har prøvd dette og mange flere vil gjøre i framtiden. Bare vær klar over at du kan bli arrestert for det. Sex på offentlig sted er nemlig forbudt og kan straffes med inntil ett års fengsel.

Å ha sex utendørs i Norge kan bli en kostbar opplevelse dersom noen oppdager deg. Du og partneren din risikerer nemlig bøter over hele landet.

Men hvor mye dere må ut med for å ha hatt sex på for eksempel stranden, varierer veldig fra distrikt til distrikt.

– Det er Straffelovens paragraf 201 som gjelder her, og det går på at du utviser uanstendig adferd på offentlig sted, sier Terje Michelsen, politiadvokat i Oslo politidistrikt, til NRK.no.

Pass på å ha full lommebok før du har sex utendørs i Norge. I Bergen må du betale 10.000 kroner for å ha sex på stranden eller annet offentlig sted, mens boten er på 6.000 kroner i Oslo.

– Vi vil gi en bot på 10.000 kroner for sex på offentlig sted i Bergen, uttaler Rudolf Christoffersen, politiadvokat i Hordaland politidistrikt.

Men er du på stranda, i skogen, på verandaen, i båten, eller andre pirrende steder så er det svært liten sjanse for at lovens lange arm får tak i dere.Man trenger jo ikke å være dust og ligge i Frognerparken eller på Karl Johan heller.

Nest mest vanlige sted almuen har seg- er faktisk i bilen…

Det florerer av elskovssyke par som gjerne deler sin lyst med hverandre i friluft om sommeren.

Men ikke alle forsøk på utesex ender i suksess. Fallgruvene er mange, og det kan være lurt å gjøre noen forberedelser før man kaster seg ut i guds frie natur.

                                                                                              Spriter opp sexlivet

Å gjøre det ute i naturen, er ikke bare for nyforelskede. Ikke minst kan det hjelpe til å sprite opp et forhold som har vart i noen år.

– Ta en tur i skogen sammen, eller ro en tur til en ensom holme. Har dere barn, så få besteforeldre eller andre til å passe dem noen timer. Det setter alle pris på, og dere får tid til å være alene, råder sexolog Gro Isachsen.

Jeg mener det må være opp til hvert enkelt par, hvor dem vil ha sex, men det finnes kun fantasiens begrensninger til hvor man kan knulle. Det er ingen tvil om at det er manges våte drøm å bli » sett på», «tatt på fersken» eller » bare vite at sjansen er stor for å bli det».

Jeg er av den sjenerte typen og kler ikke av meg før det er mørkt, men jeg kjenner flere som faktisk har hatt seg et nummer på offentlige toaletter, og ombord i fly. Sannhetsgehalten i det kan man diskutere, men det er vel heller ingen overraskelse at det er pop å skryte av å ha hatt sex på de underligste steder.

Nyt sommeren, og hverandre- ute eller inn:)

kilde klikk.no

http://www.klikk.no/helse/samliv/article468245.ece

Kilde NRK.no

http://www.nrk.no/programmer/tv/fbi/1.7225762

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Lykkelig i Norge?

Er du lykkelig? Og hva er lykke for deg? Hvordan kan man måle lykke? Jeg er lykkelig på min måte,...

Raneren var av utenlandsk opprinnelse

Hvorfor ble jeg ikke overrasket over at raneren var av utenlandsk opprinnelse? Jeg er nabo av en Iraker. Verdens hyggeligste menneske....

Lukk